10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danas počinje Festival kulture Zabjelo

Kultura

Comments 0

Danas počinje Festival kulture Zabjelo

Autor: Antena M

  • Viber

Sve je spremno za drugo izdanje Festivala kulture Zabjelo koji svoje kapije otvara za posjetioce danas već u 18:30 časova! Na stadion „Nikola Šćepović“ u Podgorici stiže dugo iščekivano  veliko finale Mjeseca rokenrola koje će obilježiti fantastični nastupi nekih od najznačajnijih regionalnih imena alternativne scene, dobra energija i humani doprinos svih učesnika i posjetioca. Vremenska prognoza najavljuje sunčano i toplo vrijeme, sa temperaturama do 27 stepeni, idealno za rokenrol vikend koji je pred nama!

Zonjov muzički izbor kreće već od 18:45 sati i donosi lagano zagrijavanje za dobitnu kombinaciju koju čine nastup Kanda, Kodže i Nebojše i zalazak sunca na stadionu! Zabranjeno pušenje izlazi na binu u 21.30 sati, a energična IDA PRESTER & Lollobrigida će zapaliti masu u 23.15 sati. Za razliku od većine festivala, Festival kulture Zabjelo domaće bendove tretira kao regionalne jer zaslužuju pravu priliku na velikoj sceni, pa je tako podgorički bend Neonoen dobio slot u 00:45 sati, dok će završnica prve festivalske večeri početi u 02:00 sati nastupom miljenika crnogorske publike i povratnika festivala – mostarskog sastava Zoster!
U saradnji sa CKB-om svim posjetiocima je omogućena kupovina tokena na festivalu putem platnih kartica, a svim vlasnicima CKB Visa kartice cash back od 20% prilikom kupovine ulaznica za festival na ulazu.

Drugo izdanje Festivala kulture Zabjelo pored bogatog muzičkog programa donosi i priliku svim posjetiocima da daju svoj humani doprinos. Naime, dio prihoda od svake prodate ulaznice Festival kulture Zabjelo će donirati Fondaciji „Ognjen Rakočević“ koja će uplaćenim novcem kupiti i donirati instrumente koji su potrebni Stomatološkoj Poliklinici u Podgorici za rad sa djecom sa smetnjama u razvoju, dok će dio prihoda od svake prodate ulaznice ići domaćinu festivala, Fudbalskom klubu Zabjelo koji ove godine slavi 60 godina postojanja.

Na ulazu na stadion će biti dostupne samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 15€, sa posebnim pogodnostima za korisnike CKB Visa kartice i EYCA studentske kartice.

Zahvaljujući zajedničkoj akciji CKB-a i Festivala kulture Zabjelo, svi koji kupe svoje ulaznice na dane festivala CKB Visa karticom dobiće cash back u iznosu od 20%. Korisnici EYCA kartice na ulazu na festival mogu da kupe ulaznicu po promotivnoj cijeni od 12€.

Kupljene ulaznice se na ulazu mijenjaju  za festivalsku narukvicu.

Događaj podržavaju Tuborg, FK Zabjelo, Monteput, Sekretarijat za kulturu i sport, Ministarstvo kulture i medija, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Glavni grad Podgorica, Goodfellas, Jameson, PAM, Hotel CUE i Aqua Bianca.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR