13 °

max 13 ° / min 9 °

Subota

24.02.

13° / 9°

Nedjelja

25.02.

13° / 9°

Ponedjeljak

26.02.

16° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

17° / 10°

Četvrtak

29.02.

17° / 10°

Petak

01.03.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Repertoar KIC-a “Budo Tomović” za decembar

Kultura

Comments 0

Repertoar KIC-a “Budo Tomović” za decembar

Autor: Antena M

  • Viber

Raznolikost umjetničkih izraza obilježiće decembar mjesec u Kulturno - informativnom centru “Budo Tomović”. Naše scene kao i do sada biće otvorene za promociju reprezentativnih umjetničkih vrijednosti, navode iz KIC-a.

Premijerno u Podgorici, ali i u KIC-u 7.decembra biće izvedena duhovita drama "Nobelovci" nastala po tekstu i u režiji Obrada Nenezića. Na repertoaru dramskog programa 15.decembra biće i predstava “Neko bolje mjesto” reditelja Andrije Mugoše i producentkinje Anje Kečalović.

Kraj godine obilježiće nezaobilazne “Podgoričke priče” koje će 21.decembra ugostiti magistra violine i kamerne muzike Vilija Ferdinandija.

Kultni novosadski sastav “Obojeni program” u okviru gostovanja koje će biti organizovano 9.decembra podsjetiće podgoričku publiku na brojne hitove sa svojih studijskih i “live” albuma.

Najavljujemo i da će KIC biti domaćin XIV crnogorskog festivala filma o ljudskim pravima UBRZAJ pod nazivom “Kroz maglu” koji će u organizaciji Centra za građansko obrazovanje (CGO) biti održan od 10. do 14.decembra.

Ljubitelji pisane riječi biće u prilici da se upoznaju sa prvim podgoričkim comic stripom Slobodana Boba Lalovića “Titogradsko stripovanje” 5.decembra, sa novom knjigom Danila Burzana “S anđelima čitali 666 epigrama i aforizama” 6.decembra, ali i sa romanom književnice Sonje Ražnatović “Morbus mundi” 25.decembra. U KIC-u će biti promovisana i knjiga Vlada Vujisića “Durmitor - Nacionalni park” 7.decembra.

KIC će i u decembru biti mjesto promocije aktuelnog vizuelnog stvaralaštva, pa samim tim 14.decembra biće otvorena izložba Dragana Markovića “Brod u boci - SPLENDIDO”. Od 8.decembra u izložbenom holu KIC-a moći će da se pogledaju fotografije iz arhiva Damira Murseljevića sa koncertnih i DJ nastupa, a svoje radove 22.decembra predstaviće i studenti Fakulteta za dizajn i multimediju Univerziteta Donja Gorica, smjer Modni dizajn.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR