24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Repertoar KIC-a “Budo Tomović” za decembar

Kultura

Comments 0

Repertoar KIC-a “Budo Tomović” za decembar

Autor: Antena M

  • Viber

Raznolikost umjetničkih izraza obilježiće decembar mjesec u Kulturno - informativnom centru “Budo Tomović”. Naše scene kao i do sada biće otvorene za promociju reprezentativnih umjetničkih vrijednosti, navode iz KIC-a.

Premijerno u Podgorici, ali i u KIC-u 7.decembra biće izvedena duhovita drama "Nobelovci" nastala po tekstu i u režiji Obrada Nenezića. Na repertoaru dramskog programa 15.decembra biće i predstava “Neko bolje mjesto” reditelja Andrije Mugoše i producentkinje Anje Kečalović.

Kraj godine obilježiće nezaobilazne “Podgoričke priče” koje će 21.decembra ugostiti magistra violine i kamerne muzike Vilija Ferdinandija.

Kultni novosadski sastav “Obojeni program” u okviru gostovanja koje će biti organizovano 9.decembra podsjetiće podgoričku publiku na brojne hitove sa svojih studijskih i “live” albuma.

Najavljujemo i da će KIC biti domaćin XIV crnogorskog festivala filma o ljudskim pravima UBRZAJ pod nazivom “Kroz maglu” koji će u organizaciji Centra za građansko obrazovanje (CGO) biti održan od 10. do 14.decembra.

Ljubitelji pisane riječi biće u prilici da se upoznaju sa prvim podgoričkim comic stripom Slobodana Boba Lalovića “Titogradsko stripovanje” 5.decembra, sa novom knjigom Danila Burzana “S anđelima čitali 666 epigrama i aforizama” 6.decembra, ali i sa romanom književnice Sonje Ražnatović “Morbus mundi” 25.decembra. U KIC-u će biti promovisana i knjiga Vlada Vujisića “Durmitor - Nacionalni park” 7.decembra.

KIC će i u decembru biti mjesto promocije aktuelnog vizuelnog stvaralaštva, pa samim tim 14.decembra biće otvorena izložba Dragana Markovića “Brod u boci - SPLENDIDO”. Od 8.decembra u izložbenom holu KIC-a moći će da se pogledaju fotografije iz arhiva Damira Murseljevića sa koncertnih i DJ nastupa, a svoje radove 22.decembra predstaviće i studenti Fakulteta za dizajn i multimediju Univerziteta Donja Gorica, smjer Modni dizajn.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR