21 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Konkurs za dodjelu Godišnje nagrade Komune

Kultura

Comments 0

Konkurs za dodjelu Godišnje nagrade Komune

Autor: Antena M

  • Viber

Časopis za lokalnu samoupravu i njegovanje baštine Crne Gore Komuna objavljuje konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za doprinos očuvanju identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore, navodi se u saopštenju časopisa Komuna.

Nagrada “Komun@” dodjeljuje se instituciji i pojedincu za doprinos očuvanju identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore u minulom periodu.

Predlagači nagrade mogu biti nacionalne i opštinske institucije iz oblasti kulture, akademsko-naučne institucije čiji je program i sadržaj rada oblast kulture i identiteta Crne Gore, nevladine organizacije iz oblasti kulture ili grupa građana i pojedinci.

Prijedlog za nagradu potrebno je da sadrži podatke-biografiju o instituciji ili pojedincu, opis djelatnosti rada, referentan za oblast predviđene nagrade, obrazloženje prijedloga (konkretan značaj za očuvanje identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore)

Razmatranje i vrednovanje dostavljenih prijedloga obaviće stručni žiri za dodjelu nagrade u sastavu: Dragan Mitov Đurović ( predsjednik) i Darko Drljević i Braho Adrović ( članovi).

Rezultati konkursa sa propratnim obrazloženjem biće objavljeni na facebok stranici časopisa Komuna https://www.facebook.com/casopis.komuna i u medijima.

Konkursni prijedlozi sa potrebnom dokumentacijom podnose se u elektronskoj formi na mail adresu: [email protected] sa naznakom Konkurs za nagradu Komun@ najkasnije do 20.marta 2023.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR