15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
AgitPop 109: Ostanite kod kuće – gledajte serije!

Agitpop

Tag Video
Comments 0

AgitPop 109: Ostanite kod kuće – gledajte serije!

Autor: Antena M

  • Viber

Pandemija je u naletu i mnogima je teško da se sjede kod kuće. Ipak, i striming servisi i „siva zona“ na internetu nude kvalitetne sadržaje koje možemo da pogledamo dok čekamo rješenje ovog globalnog problema. U novembru je ponuda pojačana - konačno gledamo "The Undoing“ ("Slom") na HBO. Za seriju je zadužena ekipa zaslužna za uspjeh "Big Little Lies“: tu su kreator Dejvid Keli, glumica Nikol Kidman plus super zvijezde Hju Grant, Edgar Ramirez i neuništivi veteran Donald Saterlend. Iza kamere, ništa manje impresivno – danska rediteljka Suzan Bir, nominovana za Oskara za "After the Wedding“. Višnja na šlagu na torti je dobitnik Oskara za "Slumdog Millionaire“ Entoni Dod Mentl, jedan od najinventivnijih direktora fotografije modernog doba i stalni saradnik Larsa Fon Trira.

"Slom" ima „superstar“ efekat u teoriji. A kako je u praksi? O tome u novom Agitpopu.

Predstavljam vam i još jednu HBO seriju - "Roadkill“ ("Na udaru"). Da li simpatični Hju Lori može da igra korumpiranog političara i negativca? Da li je vrhunski scenarista Sir David Hare dovoljan da ovu salatu događaja priredi tako da nam bude jestiva? I na to vam dajem odgovor.

Lijepa preporuka za one koji su voljeli sada već kultnu seriju "Fleabag“.

"The Duchess“ možemo vidjeti na Netfliksu i ovo je još jedna kreativna humoristička serija u kojoj „nema talaca“ i ide se do kraja. Ketrin Rajan je kanadska komičarka koja je dugo radila stend-ap pred publikom i zaista nema zadrške. Utisak? Dopada mi se!

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR