18 °

max 24 ° / min 17 °

Subota

10.06.

24° / 17°

Nedjelja

11.06.

24° / 17°

Ponedjeljak

12.06.

23° / 17°

Utorak

13.06.

23° / 15°

Srijeda

14.06.

21° / 17°

Četvrtak

15.06.

25° / 18°

Petak

16.06.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Živković: Obezbijedićemo političku stabilnost i bolji životni standard, pokrenućemo investicioni ciklus vrijedan milijardu eura

Parlamentarni izbori 2023

Comments 1

Živković: Obezbijedićemo političku stabilnost i bolji životni standard, pokrenućemo investicioni ciklus vrijedan milijardu eura

Autor: Antena M

  • Viber

"Programski cilj naše koalicije je da pokrenemo investicioni zamajac vrijedan milijardu eura. Potrebna nam je nova vrijednost i ekonomski napredak. Bez ekonomskog napretka nema realne ekonomske održivosti, nema novih radnih mjesta i nema boljeg životnog standarda za građane Crne Gore. Da bismo obezbijedili ekonomski napredak potrebna nam je, prije svega, politički stabilna, odgovorna i kompetentna vlada", rekao je Danijel Živković, nosilac izborne liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada“ prilikom današnjeg obilaska Svetog Stefana.

Sa dragulja crnogorske obale, Svetog Stefana, on je poručio da se moraju zaustaviti loše prakse koje su se desile nakon promjene vlasti 30. avgusta 2020. godine, kada su protjerivani investitori iz države, te da je nužno pokrenuti Crnu Goru.

"Danas se nalazimo na jednom od tih lokaliteta – Svetom Stefanu, biseru turističke ponude Crne Gore. Upravo su sa ovog mjesta protjerani investitori lošim, namjernim odlukama prethodne dvije izvršne vlasti i naravno lokalne vlasti koje su izmanipulisale dio građana i građanki Budve i Crne Gore, kako bi ih stavili u službu protjerivanje i rastjerivanje investitora", kazao je Živković i dodao.
"Umjesto konstruktivnog pristupa imali smo prilike da vidimo kakva je šteta nanijeta ekonomiji Crne Gore, kako su zatvorena radna mjesta i kako je investitor pokrenuo arbitražni postupak vrijedan više desetina miliona eura", istakao je v.d. predsjednika DPS-a.
On je saopštio da koalicija na čijem je čelu ima plan kako da pokrene Crnu Goru.

"Mi za to imamo plan. Posljednji uradak ili PR premijera u tehničkom mandatu, Dritana Abazovića, govori da je sve rađeno bez ikakvog plana, potpuno stihijski i da je sa jasnom namjerom rastjeran ili otjeran investitor ovdje koji je uložio ozbiljna sredstva u valorizaciju ovog značajnog turističkog potencijala.

Koalicija “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada“ ima jasan plan kako da vrati povjerenje investitora, kako da na realno održivim osnovama poboljša životni standard građana. I naravno, ova koalicija nudi prosperitet, nudi političku stabilnost i ono što je najvažnije – nudi bolji život svim građankama i građanima Crne Gore", poručio je Živković.

"Nema stabilne niti reformske vlade bez koalicije “Zajedno!“ koju čine Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Demokratska unija Albanaca i Liberalna partija, zaključio je Živković.Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Feniks

Živkoviću, spašavaj nas od ovih trikolora. Građani, probudite se i dajte glas za Crnu Goru i normalan život. Ovo sad što imamo sve je samo ne normalno. Živkoviću, glas za tebe i tvoju ekipu, glas je za normalnost, glas je za našu rodnu Crnu Goru koju nam jadovi rasturaju. Samo hrabro . ZAJEDNO!!!