Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Glavni grad: Nastavljamo da poboljšavamo uslove za rekreativno bavljenje sportom

| Postavio/la: Marija Mitrović

Glavni grad: Nastavljamo da poboljšavamo uslove za rekreativno bavljenje sportom

Agencija za stanovanje Glavnog grada u saradnji sa Putevi d.o.o. Podgorica  su krajem prošle i početkom ove godine izgradili tri sportska poligona, dok se na četvrtom privodi kraju rekonstrukcija i opremanje novim sportskim mobilijarom i projektovanim sadržajima, saopšteno je iz PG biro.

"Na Koniku su izrađena dva nova poligona – u Ulici Novaka Ramova i Ulici Branka Radićevića, a novi poligon je dobilo i podgoričko naselje Tološi. Na sve tri navedene lokacije urađena je nova betonska podloga, poligoni su ograđeni, a na njima je montiran i novi mobilijar. Poligon u Gostilju, koji se nalazi u Opštini u okviru Glavnog grada Golubovci, u cjelosti je ograđen i izvedeni su potrebni radovi vezani za postavljanje mobilijara, a na ovom poligonu biće postavljene i mini tribine. Na ovaj način su nastavljene intenzivne aktivnosti nadležnih službi Glavnog grada na poboljšanju uslova za rekreativno bavljenje sportom", piše u saopštenju.

Budžetom za 2020. godinu, za izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih sportskih poligona, kao i izradu i montažu multifunkcionalnih sprava na otvorenom, predviđena su sredstva u iznosu 100.000 eura.

Ostavi komentar

0/300