15 °

max 15 ° / min 12 °

Srijeda

26.02.

15° / 12°

Četvrtak

27.02.

11° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

13° / -1°

Nedjelja

01.03.

12° / 6°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pavićević: Policija će zaštiti javne površine i dobra koja pripadaju svim građanima Podgorice

Podgorica

Comments 1

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Pavićević: Policija će zaštiti javne površine i dobra koja pripadaju svim građanima Podgorice

Policija će djelovati odlučno i u koordinaciji sa službama Glavnog grada zaštititi javne površine i dobra koja pripadaju svim građanima, kazao je načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević.

Pavićević i njegovi saradnici sastali su se sa predstavnicima službi Glavnog grada Podgorica: Komunalne policije, Komunalne inspekcije, Službe zaštite i spašavanja i Službe za preduzetništvo Glavnog grada.

Razgovaralo se o pitanjima iz domena bezbjednosti saobraćaja u Glavnom gradu,  zatim o slučajevima narušavanja izgleda javnih površina od strane neodgovornih pojedinaca i grupa, kao i o aktivnostima Službe zaštite i spašavanja i saradnje sa Centrom bezbjednosti Podgorica.

"Nadležnim državnim organima su procesuirana sva lica koja su zatečena u činu oštećivanja javnih površina i iscrtavanja murala, a što će i u narednom periodu biti praksa kroz zajedničku plansku aktivnost policije i službi Glavnog grada", navedeno je u saopštenju Uprave policije. 

Predstavnici Centra bezbjednosti Podgorica i Glavnog grada su apelovali na građane da na miran i dostojanstven način ispoljavaju svoja građanska prava i da se suzdržavaju od ponašanja kojima se devastiraju javne površina i javna dobra.

 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Poštujem

Nužno je to uvesti za sve gradove, samo u svoja četiri zida neka svako radi što hoće, pa i to da drugome ne smeta.Na kraju, sva ta uništavanja neko plaća.