10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Agencija za stanovanje uređuje fasade na četiri stambena objekta

Podgorica

Comments 0

Agencija za stanovanje uređuje fasade na četiri stambena objekta

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i direktor Agencije za stanovanje Vladimir Tomović danas su obišli četiri stambena objekta u Ulici Jovana Tomaševića na kojima se kroz akciju “Za ljepše lice Podgorice” sanira fasada.

Kako se navodi u saopštenju, radovi teku u skladu sa dinamičkim planom i programom rada Agencije za stanovanje, uz poštovanje svih preporuka i preventivnih mjera od strane nadležnih zdravstvenih institucija i uprave Glavnog grada u cilju spečavanja širenja virusa COVID-19, dodajući da će se takav tempo i režim rada nastaviti i u narednom periodu.

Tokom obilaska je još jednom potvrđeno da sistem Glavnog grada i u datim okolnostima nesmetano obavalja sve povjerene poslove u okviru svojih nadležnosti, i da, bez obzira na smanjen broj radnika, gradske službe rade efikasno i posvećeno u najboljem interesu grada i građana Podgorice.

Pored navedenih radova, Agencija za stanovanje u Moskovskoj ulici ograđuje javne površine kako bi se spriječilo nepropisno parkiranje na zelenim površinama, a postavljanje zaštitne ograde oko zelenih površina radi se i u ulici Brastva Jedinstva kod zgrade Lepe kate. Intenzivne su aktivnosti i na popravkama ograda oko park šuma, kako bi se, shodno preporukama Instituta za javno zdravlje, stvorile pretpostavke da one budu zaključene.

Trenutno se realizuju i najurgentniji radovi na krovovima četiri stambena objekta koja prokišnjavaju, a da bi se nesmetano obavljali hitni radovi na vodovodnim, kanalizacionim i elektro instalacijama Služba servisa i hitnih intervencija ima redovna dežurstva svakog dana.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR