14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čagorović: Zaustaviti devastaciju

Izvor: SNP

Podgorica

Comments 0

Čagorović: Zaustaviti devastaciju

Autor: Antena M

  • Viber

Već dugo traje izgradnja starog puta prema Danilovgradu, a nju prate mnogi problemi koji otežavaju svakodnevne aktivnosti žitelja ovog područja, poručuje odbornica SNP-a u Skupštini Glavnog grada Radmila Čagorović. 

"Posebno su ugroženi stanovnici dijela grada prema Rogamima, gdje se već mjesecima gradi vijadukt, a kako sada stvari stoje, njegova izgradnja će još potrajati.

Poznajući aktuelnu vlast, s pravom sumnjamo da se završetak ove dionice odlaže za predizbornu kampanju, kako bi vladajuće strukture na račun obavljenog posla pribavile još neki glas.

Takođe, u neposrednoj blizini nalazi se devastirana obala Zete gdje izvođač radova odlaže šut, pijesak i ostale građevinske materijale", tvrdi ona. 

Kako kaže, na taj način je plaža Vranjske njive, koja bi mogla da bude atrakcija Podgorice, potpuno devastirana.

"U vrijeme kada bi sve trebalo činiti da se zaštiti i poboljša stanje životne sredine u Crnoj Gori, imamo ovakve grube primjere njenog ugrožavanja.

Socijalistička narodna partija Crne Gore insistira da se prestane sa ovakvom praksom, da se preduzmu svi potrebni koraci kako bi se dalja devastacija zaustavila i da se ovim pitanjima posveti neophodna pažnja, kako bi naša Podgorica dobila šansu da i u građevinskom, arhitektonskom i ambijentalnom smislu bude prepoznata kao istinska evropska metropola", navodi ona. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR