2 °

max 11 ° / min 0 °

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

12° / 1°

Četvrtak

03.12.

12° / 8°

Petak

04.12.

13° / 8°

Subota

05.12.

14° / 10°

Nedjelja

06.12.

15° / 11°

Ponedjeljak

07.12.

12° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uz podršku Glavnog grada otvorena Kreativna zona

Podgorica

Comments 0

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Uz podršku Glavnog grada otvorena Kreativna zona

Prodajno mjesto Kreativne zone grada podržane u okviru  kreativnog preduzetništva otvoreno je danas u Ulici Mila Radunovića, saopšteno je iz Glavnog grada.

Tim povodom zamjenica gradonačelnika dr Slađana Vujačić iskazala je zadovoljstvo što je još jedna kreativna ideja zaživjela uz podršku Glavnog grada.

''Jedna naša mala zajednička priča koja je podrazumijevala paket finansijske podrške Glavnog grada, besplatnu strategiju za marketing i promociju koju im je pružila firma “Strategist” i ustupanja prostora u šopingu molu Delta city, sada je napredovala. Naš grad je dobio novo prodajno mjesto gdje će Kreativna zona plasirati svoje prozivode dalje na tržište. Ono što nam je posebno zadoljstvo je što je Neda prepoznala šansu u tom našem konkursu i što smo svi dobili još jedan interesentan projekat na ekonomskom tržištu grada. U svjetlu novih okolnosti važno je i naglasiti da je ovo postala još jedna šansa za novo zapošljavanje'', kazala je Vujačić.

Kreativna zona grada se bavi proizvodnjom i direktnim plasmanom na tržištu ekološki održivih proizvoda od tekstila, papira, keramike i stakla koji su u potpunosti osmišljeni i napravljeni u Podgorici i kao takvi služe za uređenje životnog prostora. Proizvodi su dio kućnog dekora i uključuju: dječje šatore, jastuke, taburee, cegere, zavjese, ogledala, vješaonike, sve ono što je neophodno da upotpunite svoj omiljeni kutak.

Neda Jovanović ispred Kreativne zone grada je istakla da njene proizvode karakteriše jedinstvenost i mogućnost personalizacije, kao i to da su svi proizvodi ekološki održivi.

Podsjećamo, za Konkurs za kreativno preduzetništvo opredijeljena su sredstva u iznosu od 24.000, podršku je dobilo 12 preduzetnika i jedan je u nizu projekata podrške preduzetnicima koje realizuje Glavni grad.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR