13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Glavni grad i ove godine planira proslavu novogodišnjih praznika na Trgu nezavisnosti

Podgorica

Comments 0

Glavni grad i ove godine planira proslavu novogodišnjih praznika na Trgu nezavisnosti

Autor: Antena M

  • Viber

Glavni grad Podgorica planira da i ove godine, u saradnji sa partnerima, organizuje proslavu novogodišnjih praznika na Trgu nezavisnosti.

"Uzimajući u obzir činjenicu da se suočavamo sa pandemijom koronavirusa i da se situacija u tom smislu svakodnevno mijenja, nadležene službe Glavnog grada su u obavezi da sve planirane programske aktivnosti prilagode novonastaloj situaciji, odnosno da prilikom njihove realizacije poštuju sve mjere propisane od strane nadležnih zdravstvenih institucija", naveli su u saopštenju.

S tim u vezi, kako dodaju, Glavni grad je pokrenuo niz procedura u susret organizaciji ove manifestacije u slučaju da njeno održavanje bude moguće u datom trenutku.

U tom cilju, Turistička organizacija Podgorice (TOP) raspisala je tender za izbor partnera u organizaciji, koji se odnosi na produkciju događaja i tehničku podršku, a nakon neophodne skupštinske procedure, TOP će pristupiti i raspisivanju javnog poziva za zakup drvenih kućica.

"Naglašavamo da je Glavni grad u cilju zaštite svojih, ali i interesa potencijalnih partnera, predvidio klauzulu koja se odnosi na otkazivanje dijela organizacije u slučaju usložnjavanja epidemiološke situacije", naveli su u saopštenju.

Podsjećamo da je Glavni grada prije dvije godine pokrenuo manifestaciju Podgorički praznični Pazar posvećen proslavi novogodišnjih praznika, po uzoru na sve veće evropske i svjetske centre koja je sa velikim simpatijama prihvaćena od građana i posjetilaca Podgorice, ali i manjih preduzetnika i lokalnih umjetnika kojima ovakav koncept organizacije pruža mogućnost promovisanja na glavnom gradskom trgu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR