8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković sa predstavnicima građana Zagoriča: Uskoro nova parkovska površina u nastavku Ulice II crnogorskog bataljona

Izvor: PG Biro

Podgorica

Comments 0

Vuković sa predstavnicima građana Zagoriča: Uskoro nova parkovska površina u nastavku Ulice II crnogorskog bataljona

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, sa saradnicima, sastao se sa predstavnicima građana dijela Zagoriča koji su pokrenuli inicijativu za izgradnju dječijeg igrališta i sportskog poligona u nastavku Ulice II crnogorskog bataljona. 

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, na sastanku je pejzažni arhitekta gradskog Zelenila prezentovao cjelokupni projekat koji će se realizovati na površini od 1.400 kvadratnih metara, umjesto na prvobitno planiranih 500 kvadrata.

Gradonačelnik Vuković je, kako se navodi, tom prilikom pozdravio ovu inicijativu ističući da su građani najvažniji partneri gradske uprave.

"On je izrazio zadovoljstvo jer građani Podgorice pozitivno reaguju na ono što vide u dvorištima svojih zgrada, dodajući da je Zelenilo ove godine plasiralo novi projekat uređenja zelenih površina u saradnji sa skupštinama etažnih vlasnika za koji vlada veliko interesovanje građana Podgorice.

Predstavnici građana tog dijela Zagoriča su izrazili spremnost da združenim snagama, sa zainteresovanim donatorima, daju finansijski doprinos uređenju ove javne površine, poručujući da se taj novac smatra dodatnim podsticajem za oplemenjivanje i uljepšavanje ovog prostora", navodi se u saopštenju. 

Iz Glavnog grada podsjećaju da je gradsko preduzeće Zelenilo počelo da izgrađuje dječije igralište, a to bi trebalo da bude završeno do kraja godine.

Vrijednost investicije za dječije igralište je 85.000 eura, a uz to će biti izgrađen i novi sportski poligon vrijednosti oko 40.000 eura, sa ogradom i novom LED rasvjetom. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR