8 °

max 10 ° / min 8 °

Nedjelja

24.01.

10° / 8°

Ponedjeljak

25.01.

10° / 8°

Utorak

26.01.

8° / 2°

Srijeda

27.01.

6° / 0°

Četvrtak

28.01.

8° / 1°

Petak

29.01.

8° / 5°

Subota

30.01.

8° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgoričke stikere preuzelo više od 20.000 Viber korisnika

Podgorica

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Podgoričke stikere preuzelo više od 20.000 Viber korisnika

Za manje od mjesec, prvi paket Viber stikera Glavnog grada, preuzelo je preko dvadeset hiljada (20.000) korisnika te popularne komunikacione aplikacije.

"Izvanredna reakcija korisnika i veliki broj preuzetih i podijeljenih stikera u prepisci na ovoj popularnoj i bezbjednoj aplikaciji za kratko vrijeme potvrda je naših nastojanja da težimo novim i atraktivnim vidovima komunikacije. 

Pored kreativnog i grafičkog prikaza podgoričkih znamenitosti, prepoznatljivi lokalizmi i sleng u neformalnom kontekstu i upotrebi, poseban su aspekt promišljenog očuvanja kulturološkog nasljeđa i specifičnosti Podgorice.

Svakodnevna upotreba i razmjena stikera u komunikaciji na Viberu i veliki broj novih članova zvanične Viber zajednice Podgorice podgorica.me/stikeri govore u prilog očekivanjima i opravdanosti ovakvog projekta", navode iz Glavnog grada. 

Paket naljepnica Podgorice se može preuzeti direktno putem Viber aplikacije ili putem linka: podgorica.me/stikeri i biće dostupan do 17. februara.

"Podsjećamo, u posljednje dvije godine pokrenut je veliki broj e-usluga u cilju razvijanja koncepta “pametnog grada” u Podgorici i sve većeg približavanja gradske uprave građanima, a u narednom period Glavni grad će nastaviti da posebnu pažnju posvećuje ovim i sličnim servisima", navode u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR