14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Agencija za stanovanje uređuje još četiri poligona u Podgorici

Podgorica

Comments 0

Agencija za stanovanje uređuje još četiri poligona u Podgorici

Autor: Bojana Vojinović

  • Viber

Glavni grad Podgorica u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore, a uz tehničku podršku prvrednih društava Putevi doo i Agencija za stanovanje doo, realizuju akciju uređenja određenog broja poligona u glavnom gradu.

Iz PG Biroa je saopšteno da je u pitanju nastavak akcije iz prethodne godine kada je takođe jedan broj poligona rekonstruisan.

"Planom za 2021. obuhvaćena su četiri poligona i na prvom od njih se radovi već privode kraju (poligon u MZ “Jedinstvo” ) nakon čega će početi radovi na poligonu na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na brdu Gorica i u Ulici Mitra Bakića", navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, osim pripreme asfaltne podloge, radovi obuhvataju i postavljanje vještačke trave, ali i postavljanje zaštitnih mreža iza golova, obnovu mobilijara i ograda tamo gdje bude neophodno.

Dodaju da je planirano da se radovi na sva četiri poligona završe u narednih dvadesetak dana, a realizacijom ovih aktivnosti na ova četiri poligona stvoriće se još bolji uslovi za igradnje fudbala kako naših najmlađih, omladine ali i onih starijih sugrađana koji se rekreativno bave sportom. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR