17 °

max 17 ° / min 12 °

Subota

02.12.

17° / 12°

Nedjelja

03.12.

12° / 6°

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

8° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 6°

Petak

08.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Injac: Mobilni timovi obišli više lokacija, otklonjena veća količina otpada u naselju Masline

Podgorica

Tag Gallery
Comments 2

Injac: Mobilni timovi obišli više lokacija, otklonjena veća količina otpada u naselju Masline

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac kazala je da su mobilni timovi obišli većinu lokacija u glavnom gradu te da je otklonjena veća količina otpada u naselju Masline. Pozvala je građane da gradskoj upravi ukažu na slične probleme, kako bi nadležne službe brzo reagovale.

“Preuzimanjem vlasti u Podgorici zatekli smo brojne probleme u preduzeću “Čistoća”. Ohrabruje što entuzijazam i motivacija radnika operative Čistoće ne posustaju. Na terenu su redovno i saniraju probleme otpada na brojnim lokacijama. Aktivno rade za čistiji grad svih nas”, napisala je gradonačelnica u objavi na platformi Iks.

Navela je da su mobilni timovi obišli su većinu lokacija.

“Otklonjena je veća količina otpada u naselju Masline, nakon čega će biti sanirane i ostale kritične tačke u drugim naseljima. Apelujem na građane da nam ukažu na ovakve i druge eventualne probleme, kako bi nadležne službe brzo reagovale. Osim ustaljenih aktivnosti na odvozu otpada shodno dinamičkim planovima, na lokacijama koje su prepoznate kao kritične, reaguje se u najkraćem roku kako bi stanje higijene bilo na što boljem nivou. Težimo da naš grad bude ljepši i čistiji”, navela je Injac u objavi.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

helikopterka

Nijeste vi zatekli ovakvu nečistoću i javašluk, i batalite te "mudre" izgovore. Zbog čega tražite od građana i stranih novinara da vas zovu, imate li svoje debelo plaćene direktore i službe čiji je to redovni posao? Sad ste se pojavili pošto je gospodin Ćulafić apelovao ! Ma, bjež tamo, čistunice.

Lipa

Što je sa inspekcijama, koliko građana je ikada kažnjeno zbog nelegalnog odlaganja otpada?