24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Injac: Mobilni timovi obišli više lokacija, otklonjena veća količina otpada u naselju Masline

Podgorica

Tag Gallery
Comments 2

Injac: Mobilni timovi obišli više lokacija, otklonjena veća količina otpada u naselju Masline

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac kazala je da su mobilni timovi obišli većinu lokacija u glavnom gradu te da je otklonjena veća količina otpada u naselju Masline. Pozvala je građane da gradskoj upravi ukažu na slične probleme, kako bi nadležne službe brzo reagovale.

“Preuzimanjem vlasti u Podgorici zatekli smo brojne probleme u preduzeću “Čistoća”. Ohrabruje što entuzijazam i motivacija radnika operative Čistoće ne posustaju. Na terenu su redovno i saniraju probleme otpada na brojnim lokacijama. Aktivno rade za čistiji grad svih nas”, napisala je gradonačelnica u objavi na platformi Iks.

Navela je da su mobilni timovi obišli su većinu lokacija.

“Otklonjena je veća količina otpada u naselju Masline, nakon čega će biti sanirane i ostale kritične tačke u drugim naseljima. Apelujem na građane da nam ukažu na ovakve i druge eventualne probleme, kako bi nadležne službe brzo reagovale. Osim ustaljenih aktivnosti na odvozu otpada shodno dinamičkim planovima, na lokacijama koje su prepoznate kao kritične, reaguje se u najkraćem roku kako bi stanje higijene bilo na što boljem nivou. Težimo da naš grad bude ljepši i čistiji”, navela je Injac u objavi.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

helikopterka

Nijeste vi zatekli ovakvu nečistoću i javašluk, i batalite te "mudre" izgovore. Zbog čega tražite od građana i stranih novinara da vas zovu, imate li svoje debelo plaćene direktore i službe čiji je to redovni posao? Sad ste se pojavili pošto je gospodin Ćulafić apelovao ! Ma, bjež tamo, čistunice.

Lipa

Što je sa inspekcijama, koliko građana je ikada kažnjeno zbog nelegalnog odlaganja otpada?