24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Specijalno tužilaštvo formiralo predmet povodom prodaje dijela kružnog toka Rakčeviću

Podgorica

Tag Gallery
Comments 2

Specijalno tužilaštvo formiralo predmet povodom prodaje dijela kružnog toka Rakčeviću

Autor: Antena M

  • Viber

Specijalno državno tužilaštvo formiralo je krivični predmet u vezi sa prodajom dijela kružnog toka u podgoričkom Bloku 5 fizičkom licu, potvrdio je Anteni M specijalni tužilac Vukas Radonjić.

"Predmet je dodijeljen u rad. U toku je izviđaj", saopštio nam je Radonjić.

Krivična prijava podnijeta je protiv Ivana Vukovića, Mladena Ilića, Dina Kočana i drugih u vezi sa prodajom dijela kružnog toka.

Podsjetimo da stanari Bloka mjesecima protestuju ukazujući na nepravilnosti ali i opasnosti od potencijalne gradnje hotela investitora Žarka Rakčevića na samom kružnom toku.

Podsjećamo i da je Glavni grad prije dvije sedmice obrazovao Komisiju za preispitivanje investicionih aktivnosti, koja je utvrdila nepravilnosti u vezi sa izgradnom hotela Rakčevića na kružnom toku u podgoričkom Bloku.

Takođe, kako je navela gradonačelnica Podgorice Olivera Injac, nalaz Komisije je upućen Zaštitnici imovinsko-pravnih interesa Glavnog grada na dalje postupanje. "Očekujem da zaštitnica preduzme aktivnosti u zakonskom roku, shodno svojim nadležnostima, a u cilju zaštite imovine Glavnog grada", poručila je gradonačelnica Injac i dodala:

"U slučaju utvrđivanja nedosljednosti, Glavni grad će postupiti u skladu sa svojim nadležnostima, a o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena", saopšteno nam je iz Kabineta gradonačelnice.

Ipak, investitor Rakčević i njegova kompanije juče su postavili table za gradnju i ogradili plac.

.


Uprava za inspekcijske poslove - Odsjek za elektroenergetsku saglasnost, zapisnički je konstatovao da je Šajo d.o.o. Podgorica, suprotno zakonu izvršio polaganje elektroenergetskog kabla, u cilju napajanja gradilišta i objekta, bez prethodne saglasnosti CEDIS-a, čime je postupio suprotno članu 175 stav 2 Zakona o energetici.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

@@@@

Kako je azurno tuzilastvo a mi kao narod smo gotovi i ovo naravno nece pustiti na Anteni M.Propada nam drzava nacija i gradjansko drustvo a mi smo(Crnogorci)nagrnuli na Rakcevica.Naravno sad ocekujem seriju negativnih kao da sam podrzao CRKVA NA SVAKOM COSKU.

solomon

Samo da ne obrši ka' slučaj Mugoša i Carine.