11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 11°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

11° / 7°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mašković: Moramo insistirati na odgovornosti za (ne)učinjeno

Podgorica

Comments 0

Mašković: Moramo insistirati na odgovornosti za (ne)učinjeno

Autor: Antena M

  • Viber

Šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković kaže da činjenica da se Više državno tužilaštvo bavi slučajem zloupotrebe narkotika u JU “Kakaricka gora” samo potvrđuje sve ono o čemu je govorio u prethodnom periodu, a to je, prije svega, da moramo insistirati na odgovornosti za (ne)učinjeno.

"Ovo pitanje, uzimajući u obzir značaj institucije i njenu prirodu, zahtijeva odgovore cijelog lanca institucija. Prije svih, Više državno tužilaštvo i Uprava policije se moraju dogovoriti šta se desilo sa materijalima koji su izuzeti prilikom pretresa te Javne ustanove", navodi Mašković.

Sa druge strane, poziva Agenciju za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama i Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore se nedvosmisleno odrede u odnosu na ovaj slučaj.

"Napomenuću da sam 02.12.2023. i 05.12.2023. obje institucije informisao o dešavanjima u JU “Kakaricka gora” i zatražio da reaguju. Međutim, odgovor je izostao.

JU “Kakaricka gora” još uvijek vodi profesor fizičkog vaspitanja bez prethodnog iskustva na rukovodećim pozicijama, a za čije razrješenje na posljednjoj sjednici Skupštine Glavnog grada nije glasao Pokret Evropa sad isključivo zbog prijetnje Demokratskog fronta da će narušiti vlast u Podgorici ukoliko njihov kadar, Marko Čađenović, bude smijenjen", zaključuje Mašković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR