21 °

max 21 ° / min 9 °

Subota

27.04.

21° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković: Predstavnici većine u Glavnom gradu podsjetili zbog čega u Podgorici trenutno vlada haos

Izvor: Dragan Tomašević foto/Antena M

Podgorica

Comments 1

Vuković: Predstavnici većine u Glavnom gradu podsjetili zbog čega u Podgorici trenutno vlada haos

Autor: Antena M

  • Viber

Tokom gostovanja na jednoj televiziji, predstavnici vladajuće većine u Glavnom gradu sinoć su još jednom podsjetili građane na to zbog čega u Podgorici trenutno vlada haos, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković.

"Neznanje, nerad, nedostatak razvojne vizije, primitivni revanšizam i sada već potpuno ogoljena borba za političke funkcije, zbog čega je sjednica lokalnog parlamenta dvaput odlagana – a još nema ni godinu otkako je aktuelna vlast formirana", naveo je  Vuković. 

U pokušaju da se nađe opravdanje za "katastrofalno" stanje u gradu, prema njegovim riječima, sinoć su se mogle čuti i brojne optužbe na račun prethodne gradske uprave.

"Jedna od njih glasila je da nova vlast nije zatekla nijedan spreman projekat, pa da zato nemamo značajniju investicionu aktivnost u gradu", naveo je Vuković na Fejsbuku. 

A zapravo, kaže, nakon što su 2022. završili sa realizacijom kapitalnog budžeta u iznosu od 54,4 milona eura, započeli su/pripremili sljedeće projekte za 2023.

"(Svjesni da će ih realizovati nova gradska uprava): Postrojenje za sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda; Ul. Radoja Jovanovića (Stara varoš); Ul. Vlada Martinovića (Drač); Ul. Špira Mugoše (Stara varoš); Ul. Balšića (centar); Ul. Miljana Vukova (centar); Nastavak Bulevara Pera Ćetkovića (Stari a. – Konik); Višenamjenski objekat (sa domom zdravlja) u Zagoriču; Uređenje Trga Božane Vučinić sa izgradnjom podzemne garaže; Šetalište na Ljuboviću… pored ostalih", naveo je Vuković.

Nije sramota, kako kaže, kada se ne zna.

"Sramota je lagati", poručio je Vuković.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

dejanRvujičić

Uvaženi g dine, I u PG i cjeloj CG nije na sceni "trenutni"haos već četvorogodišnje kontinuirano razaranje i uništavanje cjelokupnog državnog i nacionalnog bića još uvijek međunarodno priznate države CG i članice Nato saveza. Nazovite "trenutno"stanje pravim imenom,ne ono "što nam ovo čine"!