15 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DF i GP URA izlaze na ulicu?

Politika

Comments 6

DF i GP URA izlaze na ulicu?

Izvor: Dnevne novine

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Lideri Demokratskog fronta i Građanskog pokreta URA načelno su postigli dogovor o organizovanju protesta povodom dešavanja oko odbjeglog crnogorskog biznismena Duška Kneževića, saznaju Dnevne novine iz više pouzdanih izvora.

Prema tim informacijama, razgovori će biti uskoro nastavljeni kako bi se odredio termin protesta, a već sada je očigledno da oni neće biti spontani kako su najavljivali pojedini funkcioneri Demokratskog fronta.

Odluka GP URA, odnosno Dritana Abazovića, da krene u proteste sa Andrijom Mandićem, i da bude jedan od organizatora, poremetila je odnose i unutar saveza Demokrate-GP URA, pa je partija Alekse Bečića odlučila da nastavi zacrtanim putem, odnosno, bojkotom Skupštine, a članovima i simpatizerima će poručiti da se sami odrede oko protesta i odluče da li će ići na njih ili ne.

Slučajno ili ne, dogovori o protestima desili su se samo dan nakon što je predsednik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana nacionalna potjernica, prozvao opoziciju na svom Instagram profilu zbog neorganizovanja protesta.

“Opozicija se toliko mrzi, da više vole Mila. Strašno”, napisao je Knežević.

Inače, Knežević je još prije dvije nedjelje najavio da će organizovati proteste ispred Centralne banke Crne Gore zbog, pokušaja vrha režima i, kako je rekao, klanova bliskih prvoj familiji da mu otmu imovinu i poslove.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Cgcg

Kakav cirkus jeste li se dogovorili ko će kupit a ko peć prase, i kupite ga u srbiju a votku iz rusije, nemoj da vam se naljute vaša bratija, a iz londona slušajte duska dat će vam on para i pazite da vas ne snimi....

Katunjanin

Neprijatelji i izdajnici CG ne miruju,Ali neka dobro razmisle , prije no krenu direktno , nije ovo 1918 g. Promislite kako su vam prosle nedavne revolucije u komsiluke

Marko

@štrbina,Nema kud gore od ovog rezima ! sto hara i unistava c goru vec 30 gd jer inace ovi idu dno dna nece stati na sve su spremni samo vlast da zadrze,neznam samo kome to vec nije jasno igrajuse sa milijonima narockim a narod jedva skrajem na kraj da prodje muka i bruka gore vlasti nije bilo.