13 °

max 24 ° / min 13 °

Srijeda

08.05.

24° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA: Svoj stav smo jasno iznijeli prethodnih dana

Politika

Comments 0

URA: Svoj stav smo jasno iznijeli prethodnih dana

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Građanski pokret URA demantovao je navode Dnevnih novina koje su objavile da ova partija kreće u proteste sa Demokratskim frontom.

Iz ove stranke su poručili da su jedini prethodnih dana iznijeli svoj precizan stav oko protesta, te da je uvijek vodila pomiriteljsku politiku, pa tako i ovog puta.

“Propagandni kvazinovinari tako pišu tekstove u kojima i ne pitaju glavne subjekte za komentar, pritom nepoznavajući osnove funkcionisanja političkih partija. URA je jedina prethodnih dana kao i uvjek iznosila jasne i precizna stavove oko protesta. URA je uvijek vodila otvorenu pomiriteljsku politiku, pa tako i ovoga puta. Želimo da krene građanski bunt, da svi građani stanu u kolonu za promjene i da vratimo dostojanstvo Crnoj Gori”, poručuju oni.

Iz URE tvrde da je degutantno uopšte ulaziti u to da demantujete informacije koje objavljuju propagandist, ali dodaju da su ipak to morali da učine zbog crnogorske javnosti.

“Drago nam je da kao najveću metu kao smetnju svom šefu vidite URU. Uzalud vam sva propaganda, šef vam je trideset godina izranjavan kriminalnim i korupcionaškim aferama i nemoguće je da će ga ovaj put vaša jeftina propaganda spasiti”, zaključuju oni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR