12 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Subota

11.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liberali pozdravljaju odluku Markovića

Politika

Comments 0

Liberali pozdravljaju odluku Markovića

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Liberalna partija Bara pozdravlja stav predsjednika Vlade Duška Markovića da se ne može raditi ništa protiv volje građana, uz policijske kordone i da treba da izvučemo zajednički nauk iz situacije sa izgradnjom vrtića na Topolici u Baru.

"Jasno je da se bez dijaloga i bez razuma ne može postići nikakva korist niti održiv i kvalitetan cilj, te da je neophodna veća uključenost građana i transparentnost u procesima donošenja odluka.

Opštinski odbor Liberalne partije Bar potvrđuje da je uvijek snažno na strani napretka, investicija i boljeg životnog standarda, ali nijedan projekat ne može biti urgentniji od mirnog života ljudi i sklada među sugrađanima. Odbornik LP je u Skupštini ranije izrazio sumnje da li mjesto izgradnje vrtića najkvalitetnije rješenje za djecu i za razvoj grada, ali ono oko čega nema sumnje jeste da je potrebno da SO Bar urgentno donese izmjene i dopune urbanističkih planova i predvidi novu lokaciju za izgradnju vrtića u najkraćem mogućem roku", saopšteno je iz ove partije. 

Liberali će kako na lokalnom tako i nacionalnom nivou uložiti maksimalne napore da ubrzaju takav proces, dodaju u saopštenju. 

"Uvjereni smo da će lokalna samouprava uložiti dodatne napore da osim zasađivanja 90 novih čempresa, iskoristi priliku i na predmetnoj lokaciji uredi i izgradi kvalitetan i sadržajan park koji će biti zelena oaza i ukras centra grada te da će imati višestruko kvalitetniju namjenu i upotrebnu vrijednost nego što je imao ranije. Na ovaj način lokalna uprava će maksimalno iskoristi sve kapacitete ovoga terena i još kvalitetnije sanirati sve izazove koje su nastale u ovom procesu", naglašavaju iz LP-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR