18 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raičević: Predložiću novu lokaciju za vrtić

Društvo

Comments 1

Raičević: Predložiću novu lokaciju za vrtić

Izvor: CdM

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević najavio je da će narednih dana, u okviru nadležnosti koje ima, pokrenuti proceduru za određivanje nove lokacije za gradnju vrtića u tom gradu.

Raičević za CdM kaže da mu je žao što će prvenstveno roditelji djece predškolskog uzrasta imati probleme koje su željeli da riješe što prije, jer je propuštena prilika da se u značajnoj mjeri riješi problem kapaciteta vrtića.

Komentarišući okupljanja grupe građana koji su protestovali zbog gradnje vrtića u dvorištu barske Gimnazije, Raičević ističe da su sve vrijeme govorili da se manipulisalo nezadovoljstvom građana, sa raznih strana, ali da nijesu naišli na razumijevanje jasnih argumenata.

"Vlada je svojom odlukom uvažila nezadovoljstvo dijela građana, prekinula izgradnju vrtića i sada se ideja o izgradnji novog vrtića vraća na sam početak. Opština Bar će u svom kapacitetu dati apsolutni prioritet pokretanju svih procedura koje će za rezultat imati novi projekat vrtića. Kao predsjednik Opštine, u okviru nadležnosti koje imam, pokrenuću proceduru za određivanje lokacije za novi vrtić u narednim danima", rekao je Raičević.

Podsjetimo, premijer Duško Marković zatražio je da se obustavi gradnja vrtića u gradu pod Rumijom.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

gajtan

e daje pametan narod bara nebi ti imao jad planirati nego bi se pokupio sa tog mjesta odakle si slao poruke da ces raditi naprotiv volje gradjana.