17 °

max 25 ° / min 13 °

Subota

06.06.

25° / 13°

Nedjelja

07.06.

26° / 16°

Ponedjeljak

08.06.

25° / 17°

Utorak

09.06.

27° / 17°

Srijeda

10.06.

26° / 18°

Četvrtak

11.06.

23° / 18°

Petak

12.06.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Kotor: Bečić žali za privilegijama u Kotoru

Politika

Comments 0

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

DPS Kotor: Bečić žali za privilegijama u Kotoru

Bečić je najsmješnija maškara na političkom karnevalu, koji sa sada već "spaljenim" predsjednikom Opštine, organizuje u Kotoru, poručili su iz Kotorskog DPS-a.

Oni su se sada oglasili nakon što je Jokić danas smijenjen po drugi put, a nakon toga je optužio DPS da na ovaj način po svaku cijenu bježi od vanrednih lokalnih izbora, te da u tome ima pomoć Vlade.

"Kada nikoga nije uspio da ubijedi kako je 14 više od 17, natjerao je Jokića da se još više ponižava (ukoliko je to uopšte moguće) tako što će megafon zamijeniti voskom za pečaćenje vrata na zgradi lokalnog parlamenta, a sve kako bi, fizički onemogućio da ga skupštinska većina smijeni po drugi put za mjesec dana", kazali su iz DPS-a.

Svega prije nekoliko sedmica, kako su rekli, čuveni dramaturg religiozno-političkih igrokaza, u napadu histerije na jednoj kotorskoj pjaci, priznao je da je zbog fudbala propustio važne lekcije iz opšteg obrazovanja, kao i da zbog predugog boravka u stanju hibernacije u SNP-u, nije naučio osnovne lekcije iz političkog obrazovanja.

"Tako je ovaj lažni demokrata želio valjda da se opravda što demokratiju brani sa ulice, i što za lični poraz optužuje one koji su bili jedinstveni u stavu da se demokratija brani isključivo u parlamentu. Svjestan neizbježnog gubitka vlasti, ne uspijevajući da kontroliše bijes (a ni padeže), Bečić je tada naredio Jokiću povlačenje iz parlamenta, a onda ga "uspavao" i na stranačkim organima", navodi se u saopštenju DPS-a.

Oni su dodali kako se, umjesto izvinjenja građanima koje su tom prilikom zajedno zaveli i ponizili u namjeri da uz njihovu pomoć sa ulice odbrane vlast, Bečić danas, u svoj svojoj, kako kažu, karikaturalnosti, usudio da skupštinskoj većini i građanima Kotora, dijeli moralne lekcije i glumi "kapa" karnevala.

"Uzaludni su pokušaji Bečića i Jokića da iza patetične priče o demokratiji skriju svoj žal za svim partijskim zapošljavanjima, privilegijama i mešetarenjima po čemu su postali poznati u svim opštinama u kojima su dobili makar i djelić vlasti.

Konstantan pad povjerenja građana ukazuje na to da  je amaterska glumačka družina na čelu sa Aleksom Bečićem pročitana, pa je razumljiva nervoza čelnika i funkcionera ove stranke koju svakodnevno demonstriraju u javnosti. Umjesto što zabavljaju turiste i crnogorsku javnost po primorskim trgovima, preporučujemo im da "zavrnu" rukave i pokažu neke rezultate u opštinama u kojima još nijesu izgubili povjerenje građana, iako su već duže vrijeme na tankom ledu. Posle će im opet bit kriv DPS", zaklkučuje se u saopštenju kotorskog DPS-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR