10 °

max 23 ° / min 10 °

Nedjelja

28.04.

23° / 10°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Laličić na čelu tivatskog DPS-a

Politika

Comments 0

Laličić na čelu tivatskog DPS-a

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Novoformirani Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Tivat, sinoć je jednoglasno izabrao poslanicu i članicu Opštinskog odbora DPS-a Tivat Jovanku Laličić za predśednicu Opštinskog odbora.

Jovanka Laličić dobila je saglasnost Predśedništva partije, nakon što je isto zauzelo jedinstven i principijelan stav o deakumulaciji i nemogućnosti da predśednik Opštinskog odbora bude istovremeno i predśednik Opštine, saopšteno je iz te partije.

Sjednici su prisustvovali Predrag Nenezić, koordinator u ime Predśedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore i Goran Jevrić, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Jovanka Laličić zahvalila se dosadašnjem predśedniku i članovima OO na jednoglasnoj podršci i istakla da je počastvovana ukazanim povjerenjem koje je dodatno obavezuje da ovu odgovornu funkciju vrši na kvalitetan način i isključivo u interesu partije.

Posebno je apostrofirala da samo timski rad, kvalitetna i iskrena komunikacija sa svim članovima naše Partije i jedinstvo Opštinskog odbora mogu garantovati da će Demokratska partija socijalista, koja je na lokalnim i parlamentarnim izborima 2016. godine postigla sjajne rezultate, iste zadrži ili čak i uveća, saopštili su DPS-a.

Izabran i novi Izvršni odbor.

Obrazlažući kriterijume za sastav Izvršnog odbora, Jovanka Laličić istakla je da je jedan od principa kojim se rukovodila prilikom predlaganja kandidata upravo deakumulacija funkcija ali i poštovanje principa, nacionalne, rodne i teritorijalne zastupljenosti.

"Širenje kadrovske baze kroz uključivanje novih lica, mladih kadrova ali duboko poštovanje i uvažavanje zasluga iskusnih i iskrenih članova naše partije predstavlja pravi recept da uspijemo u važnom poslu koji nas očekuje", navela je ona.

Koordinator Predrag Nenezić, izrazio je zadovoljstvo obavljenim poslom – izborom novog Opštinskog odbora, predśednika, ali i sastavom novog Izvršnog odbora. Uvjeren je da će novo rukovodstvo partije nastaviti sa uspješnom realizacijom programa i ciljeva partije, koji će rezultirati još većim povjerenjem građana i boljim rezultatima na predstojećim izborima.

Na śednici su članovi Opštinskog odbora upoznati sa dokumentima za pripremu predstojećeg Kongresa DPS-a, koji će biti održan u novembru mjesecu ove godine.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR