Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Socijaldemokratska partija: Nema govora o bilo kakvoj opstrukciji

Politika

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Socijaldemokratska partija: Nema govora o bilo kakvoj opstrukciji

Socijaldemokratska partija ne želi da ulazi u javna optuživanja sa kolegama iz Demokratske Crne Gore, saopšteno je iz ove partije. 

"Nije korektno da nakon napuštanja sjednice kolege Konjevića, kolege iz Demokrata politički napadaju legitiman stav Konjevića, a dok je on bio prisutan na sjednici o tome nijesu govorili.

Nadamo se da je i dalje na snazi prijedlog Demokratske Crne Gore koji su prije dva dana na sastanaku sa predstavnicima drugih političkih partija iznijeli, a u kojem su tražili "da se opozicioni predstavnici obavezuju na međusobno nenapadanje i uzdržavanje od iznošenje negativnih izjava i komentara" što u SDP-u potpunosti podržavamo. 

Radi javnosti, poslanik Raško Konjević je na sjednici Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog sistema predložio da se sjednica, na kratko, odgodi jer je Administrativni odbor prethodno trebalo da se izjasni o zahtjevu kolege Damjanovića koji je upućen još 23.8.2019. godine, kako bi se i konačno zauzeo jasan stav o sastavu i strukturi odbora.

Poslanik Konjević je uputio pismo predsjedniku Administrativnog odbora i zatražio hitno održavanje sjednice", navode iz SDP-a. 

Dakle nema govora o bilo kakvoj opstrukciji, tvrde uz ove stranke.

"Na današnjoj sjednici poslanik Konjević nije u svojim izlaganja ni jednom riječju spomenuo Demokratsku Crnu Goru ili nekog od njenih zvaničnika, a kolege iz Demokrata nijesu bile protiv njegovog prijedloga. Oni su se čak i solidarisali sa stavom kolege Konjevića napuštajuci sjednicu nakon sto je on to učinio.

I na kraju, bez ikakve želje za daljom polemikom, sugerišemo kolegama iz Demokrata da nije dobro da im se svako malo priviđaju neki dilovi bilo javni ili tajni", dodaju u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR