31 °

max 35 ° / min 21 °

Četvrtak

09.07.

35° / 21°

Petak

10.07.

37° / 21°

Subota

11.07.

36° / 21°

Nedjelja

12.07.

33° / 22°

Ponedjeljak

13.07.

30° / 21°

Utorak

14.07.

30° / 18°

Srijeda

15.07.

32° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Brajović da se povuče sa funkcije

Politika

Comments 1

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

SNP: Brajović da se povuče sa funkcije

Socijalistička narodna partija (SNP) pozvala je predsjednika Skupštine Ivana Brajovića da se povuče sa te funkcije nakon što je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) saopštilo da je formiran predmet u slučaju korišćenja revolving kartica Atlas banke.

SNP je pozvao Brajovića da se povuče i ostavi slobodu istražnim organima da rade svoj posao "umjesto što apeluje na zarobljeno crnogorsko pravosuđe da pokrene potrebne radnje".

Kako su naveli, to je ustaljena praksa u razvijenim demokratijama i samo na taj način Brajović može skinuti sumnju sa sebe i ljagu sa jedne od najvažnijih institucija u državi.

"Sigurni smo da će se Brajović voditi primjerom Ivice Stankovića, pa će se ova agonija, kao i brojne druge, nastaviti u nedogled", navodi se u saopštenju SNP-a.

Poslanik Raško Konjević u utorak je u Skupštini kazao da je Brajoviću, zbog političkih veza Duško Knežević otpisao dug od najmanje 50 hiljada EUR.

Specijalno državno tužilaštvo saopštilo je da su formirani spisi predmeta i da je u toku izviđaj u slučaju korišćenja revolving kartica Atlas banke.

Brajović je rekao da je sve radio po zakonu i da je spreman da sarađuje kako bi se što brže utvrdila puna istina o tom slučaju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

kuč

a što se vi nijeste povukli sa političke scene kad ste označeni kao sljedbenici i pomagači ljudi koji su osudjeni za najteža krivična djela pa i genocid u Hagu . Licemjerno je govoriti drugima šta treba da urade a sebe ne vidjeti u pravom svijetlu .