Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Prave dvije večere da se ne bi sreli lideri DF-a i Demokrata

| Postavio/la: Gordana Đuračić | Izvor: Pobjeda

Prave dvije večere da se ne bi sreli lideri DF-a i Demokrata Foto: Pobjeda

Opština Budva će povodom obilježavanja 22. novembra, Dana oslobođenja grada, prirediti dvije odvojene svečane večere u dva luksuzna hotela u Budvi i Petrovcu, kako bi izbjegli neprijatnu situaciju da se posvađani lideri Demokratskog fronta i Demokrata nađu na istom mjestu u isto vrijeme, saznaje Pobjeda.

Prva večera biće priređena na Dan oslobođenja 22. novembra u hotelu „Palas“ u Petrovcu, gdje će prethodno biti održana i svečana sjednica Skupštine opštine. Narednog dana, 23. novembra, svečana večera biće upriličena u budvanskom hotelu Avala.

Izvor Pobjede iz budvanske vladajuće koalicije navodi da će u ta dva hotela biti priređene svečane večere za lidere partija, odbornike u budvanskom parlamentu i druge zvaničnike.

“Opština Budva prvi put u istoriji, povodom Dana oslobođenja, priređuje dvije večere samo da se na događaju ne bi sreli Aleksa Bečić i lideri Fronta. Trošenje dodatnih para iz takvih razloga je, u najmanju ruku, skandalozno”, saopštio je Pobjedin izvor.

U petak će u okviru obilježavanja 75 godina od oslobođenja Budve, kako je saopšteno iz lokalne uprave, biti upriličeno i polaganje vijenaca na spomen- obilježja palim borcima u Budvi i Petrovcu.

Delegacije opštine, na čelu sa predsjednikom Markom Carevićem, obići će pedijatrijsko odjeljenje budvanskog Doma zdravlja i na taj način ozvaničiti početak radova na rekonstrukciji te zdravstvene ustanove. Carević će, potom, kako je saopšteno iz opštine, ozvaničiti i početak radova na izgradnji kružnog toka u Petrovcu.

Nakon toga slijedi svečana sjednica u hotelu Pala“ na kojoj će govoriti predsjednici opštine i Skupštine opštine i na kojoj će biti prikazani filmovi o NOB-u i Budvi u sklopu kojih će biti sumirani i rezultati lokalne uprave u prethodnoj godini. Svečanu sjednicu obilježiće i nastup klape „Primorkinje“ i Kulturnog centra „Stara Budva“.

Program proslave Dana opštine Budva 22. novembra, ustanovljen je po danu oslobođenja tog grada 1944. godine.

Po završetku zasijedanja na kome su odbornici DPS-a, SD-a i DF-a glasali protiv stavljanja van snage DUP-a Bečići, odbornik Demokrata Dragan Krapović je izjavio da je činjenica da je nakon ovakvog postupka u Skupštini opštine Budva pobijedila ,,građevinska mafija“ i sunovrat ovoga grada.

Kako je istakao, on je razočaran jer je i sam jedan od 13 potpisnika ovih prijedloga odluka, te da se, kada je u pitanju DUP Bečići, glasanjem pokazalo licemjerje, jer se na identičnim odlukama glasalo različito.

“Mislim da je to tek loša poruka, bolje da su bili otvoreno protiv, nego uzdržani. To nikakvu razliku ne pravi”, naglasio je Krapović.

Komentari

Marocco,

Toliko su u dobrim odnosima da ne mogu zajedno za istim stolom, samo cekam raskol u Budvi.

Gordan,

A za plate briga ih, neka jedu vala neka se najedu.

Cipsy,

Na sta se budzet opstine trosi na dvije vecere po skupim hotelima jer Demokrate ne mogu zajedno sa DF za isti sto.

Koviljka tomic,

Sve se nema a u Palas i Avalu vecera, e gospode majko mila.

Vojnik777,

Nista cudno .Bivsi clanovi i simpatizeri jedinstvenog SNP-a se jos jednom po ko zna koji put svadjaji medju sobom

prva dama,

Evo dje se budžet opstine trosi

Sony,

Otkud im pare za sve to, zivo me zanima

Djekna,

E sta oni rade, ima li ovo idje?

Perun,

Kad vec ne mogu da se gledaju, mogli su lijepo uplatit na jedno mjesto u humane svrhe, al im prece da se nakrkaju.

Ostavi komentar

0/300