Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Đukanović: Vjerujem da će Budva održati status turističke metropole

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Đukanović: Vjerujem da će Budva održati status turističke metropole

Predsjednik Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. novembra – Dana opštine Budva, predsjedniku Marku Careviću, predsjedniku Skupštine opštine Krstu Radoviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Budve uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Praznik koji obilježavate je prilika za podsjećanje na najsvjetlije istorijske stranice Budve, koje su neodvojivi dio slavne crnogorske istorije. Tako je bilo i u Narodnooslobodilačkoj borbi, u kojoj su građani Budve dali dragocjen doprinos pobjedi nad fašizmom prije 75 godina. Na tim čvrstim temeljima obnovili smo Crnu Goru koja je danas važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO i lider u pregovaračkom procesu sa EU", poručio je Đukanović.

Predsjednik države kaže kako vjeruje da će u godinama sve dinamičnijeg razvoja naše zemlje Budva održati zaslužen status turističke metropole.

"Koja je na svim meridijanima prepoznata kao nezaobilazna destinacija, i da će u tom cilju dodatno unaprijediti sve potencijale i osavremeniti svoju ponudu. Zato je veoma važno zajedničko djelovanje lokalne uprave i Vlade radi još bolje valorizacije postojećih resursa i privlačenja kredibilnih stranih investitora koji Crnoj Gori pored kapitala donose i nova znanja i vještine", poručio je Đukanović.

Komentari

Gordan,

Nazalost Predsjednice ali Budva ce biti gora od Kotora s obzirom ko je na vlasti dolje.

DonjiKokoti,

Ovima kojima si cestitao Dan opstine su najvise krivi za ovakvo stanje Budve...da dati opoziciji vlast.

Cipsy,

Oni dolje u Budvi povodom Dana opstine organizuje dvije zasebne veceri da se ne bi sastali iz Demokrata i DF a ne da Budvu naprave metropolom.

Koviljka tomic,

E Bogami sa onakvom vlasti dolje tesko da ce Budva biti metropola.

Edi89,

Srbocetnicka koalicija koja vlada Budvom , pravi zastidje od nje

Vojnik777,

Budva ce prije postati smetliste nego metropola zahvaljujuci df-u i demokratama

Ostavi komentar

0/300