Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Marković: Kotor ima podršku Vlade za kvalitetniji života građana

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Marković: Kotor ima podršku Vlade za kvalitetniji života građana

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je Kotoranima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine i kazao da će imati punu podršku Vlade u nastojanjima da unaprijede kvalitet života građana i turističku ponudu grada.

Na sastanku, održanom juče popodne, Marković i kotorski čelnici su se saglasili da će izgradnja žičare od Kotora do Njeguša, za koju je planiran tender do kraja godine, dati dodatan kvalitet i podsticaj razvoju turizma.

Aprcović je saopštio da opština Kotor intenzivno radi na rješavanju pitanja saobraćajnih gužvi koje opterećuju grad, kao i da su posvećeni radovima na bazenu za koji se upotrebna dozvola očekuje u martu naredne godine. Posebno je pohvaljena odluka da Opština preuzme vaterpolo klub Primorac.

"Jedan od prioriteta za lokalnu vlast je i prevazilaženje izazova za izgradnju sportske hale i njen završetak u roku od godinu i po dana. Aprcović je važnim ocijenio i značajna ulaganja Opštine u kulturu i u tom kontekstu pohvalio rekonstrukciju Centra za kulturu", navodi se u saopštenju Vlade.

Ostavi komentar

0/300