20 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.04.

20° / 12°

Utorak

07.04.

21° / 7°

Srijeda

08.04.

20° / 8°

Četvrtak

09.04.

21° / 8°

Petak

10.04.

22° / 9°

Subota

11.04.

23° / 9°

Nedjelja

12.04.

21° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Opozicija mora da bude jedinstvena

Politika

Comments 0

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

SNP: Opozicija mora da bude jedinstvena

Večeras je u Budvi održana sjednica opštinskog odbora SNP na kojoj je izabran novi izvršni odbor, a izabrano je i četvoro novih članova Glavnog odbora SNP CG, saopšteno je iz te partije.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik Vladimir Joković je prisutne upoznao sa aktuelnostima na političkom polju i aktivnostima koje se odvijaju u partiji.

"Moramo sve učiniti da u Budvi povratimo staru snagu", kazao je.

"Ovo je lijepi i najperspektivniji grad, kojim vladaju oni koji su osiromašili i opustošili, oni iz vladajuće partije na državnom nivou, koji su nas dijelili po svim šavovima. Zbog svog neznanja i alavosti doveli su Budvu i državu na ivicu ekonomskog ambisa. Da bi skrenuli pažnju sa tih problema, atakuju na naše svetinje, našu crkvu, našu Mitropoliju. Dvadeset prvog decembra biće u Nikšiću održan narodni Sabor za odbranu naše crkve i SNP će biti tamo sa svojim narodom kao i uvijek do sada. Nećemo im to dozvoliti", kazao je Joković.

"Opozicija mora sve da učini da jedinstvenim djelovanjem obezbijedi ravnopravne uslove za izbore i da eventualnim zajedničkim nastupom u jednoj ili više kolona smijeni ovaj režim. SNP će u toj borbi dati svoj veliki doprinos. Stoga i ovaj opštinski odbor večeras u Budvi i svi drugi koje smo minulih dana obišli, garantuju jak proces stabilizacije SNP i pokazuju da nam vještačke, fantomske partije koje se ovih dana formiraju uz pomoć DPS-a ne mogu nauditi", rekao je on.

Prisutni su bili i Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP, Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora GO i šef Medijskog centra Vasilije Lalošević. Sastankom je predsjedavao Krsto Rađenović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR