16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: BP skrajnuto sa mape odgovornog i ravnomjernog planiranja razvoja države

Politika

Comments 3

Bečić: BP skrajnuto sa mape odgovornog i ravnomjernog planiranja razvoja države

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime građankama i građanima Bijelog Polja čestitam Dan opštine Bijelo Polje, saopštio je lider DCG Aleksa Bečić. 

"Bijelo Polje je grad koji, kroz svoj multinacionalni i multikonfesionalni sklad, oduvijek šalje snažnu poruku o tome da se istinski identitet Crne Gore nastanio u jedinstvu nacija i vjera na našim prostorima. Takva poruka, očito, nije po volji onih koji pokrivaju mjesta odlučivanja u ovoj državi, zbog čega je Bijelo Polje i skrajnuto sa mape odgovornog i ravnomjernog planiranja razvoja države. Galopirajućom brzinom stanovništvo Bijelog Polja se iseljava, a na mjestu nekadašnjeg pokretača razvoja sjevera naše države ostaje pustoš.

Onaj ko je naumio da uništi Bijelo Polje jer mu predstavlja prepreku na putu dijeljenja i svađanja Crne Gore, na putu je da to i učini jer ako se ovakav trend masovnog iseljavanja nastavi, u Bijelom Polju neće ostati dovoljno stanovnika ni za multikulturalnost, ni za multikonfesionalnost. Uništene fabrike, uništena budućnost Bijelog Polja jednako pogađaju sve njegove građane.

Sa željom da sloga Bjelopoljki i Bjelopoljaca nadvlada bjesomučno marginalizovanje Bijelog Polja od strane države, građankama i građanima želim srećan 3.januar,  Dan njihove opštine", navodi Bečić. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

!!!

NEVJEROVATAN TIP!Toliko uloga je previse za ovako loseg glumca.

Tesla

Zasto mi se gadi kad vidim ovog strumpfa?

Alx

Jes valorizacija Đalovića pećine, fabrika kisele vode Rada, ski centar Smiljača... samo su neki od promašaja DPS-a...vi stvarno mislite da je narod blesav....