15 °

max 15 ° / min 12 °

Srijeda

26.02.

15° / 12°

Četvrtak

27.02.

12° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

12° / 0°

Nedjelja

01.03.

13° / 6°

Ponedjeljak

02.03.

15° / 10°

Utorak

03.03.

14° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Darmanović: CG nikada ne bi ovako reagovala da se ne radi o ozbiljnim stvarima

Politika

Comments 3

Autor: Esad Krcić

  • Viber

Darmanović: CG nikada ne bi ovako reagovala da se ne radi o ozbiljnim stvarima

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović nije želio da kaže šta je ministar savjetnik u ambasadi Srbije tačno uradio, čime je prekršio diplomatska pravila, ali je naglasio da Crna Gora nikada ne bi na ovaj način reagovala da se ne radi o ozbiljnim stvarima.

"O svemu je obaviještena ambasada Srbije, a razgovori su obavljeni u prijateljskom tonu i sa razumijevanjem", kazao je Darmanović. 

Podsjećamo, iz Ministarsva vanjskih poslova Crne Gore je sinoć saopšteno da je u djelovanju ministra-savjetnika Ambasade Republike Srbije u Podgorici, stekli su se, i nepobitno utvrđeni, postupci kojima se flagrantno krši slovo i duh Bečke konvencije, dobra vjera i dobra praksa u međudržavnim odnosima i diplomatskim relacijama.

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić kazao je juče da je Crna Gora zabranila prisustvo sastancima državnih organa i institucija otpravniku poslova Ambasade Srbije u Podgorici (Ljubiša Milanović) poslije čega je Srbija primjenila recipročne mjere prema „ličnosti broj dva“ crnogorske ambasade u Beogradu (ministar savjetnik Ana Ražnatović).

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Zamrsili ste

Sami ste zamrsili i upali u sopstveno blato odakle cete se tesko izvuci ,bolje je da vidite kako narod zivi u c gori i nesto da osjeti narod neku dobit ili bolji zivot a ne dase prepirete gd sa srbijom i rusijom prazna slama i corava posla.

Lustica

Nemas se kome pravdat, radi sto treba vidis li da je cijela Srbija i Rusija protiv Crne Gore a ti im se nesto pravdas. To je bagra nevaspitana iz srpske vlade, pi..

miloš

Kome se pravdaš Darmanoviću? Podkopavaju ti temelje kuće a ti im se pravdaš. Tako smo jednom izgubili državu.