11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brajović: Iseljenici važna spona između Crne Gore i Turske

Politika

Tag Video
Comments 0

Brajović: Iseljenici važna spona između Crne Gore i Turske

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović završio je zvaničnu posjetu Republici Turskoj susretom sa predstavnicima udruženja iseljenika u Istanbulu.

"Crnogorski iseljenici su važna spona između Crne Gore i Republike Turske, koji doprinose obogaćivanju naših odnosa na svim poljima. Raduje me što je naša dijaspora aktivna, ne zaboravlja odakle potiče, ali i što su naši iseljenici ujedno lojalni i uzorni građani Republike Turske – kazao je predsjednik Brajović tokom sastanka sa predstavnicima svih udruženja crnogorskih iseljenika u Republici Turskoj", saopštio je Brajović.

Brajović je boravak u Istanbulu iskoristio i za sastanak sa Akanom Suverom, bivšim počasnim konzulom Crne Gore i predsjednikom Fondacije "Marmara“, Bedri Gulom, članom Savjeta za saradnju sa dijasporom-iseljenicima, Naserom Alimom, perdsjednikom Tursko-crnogorskog poslovnog savjeta u okviru „DEIK-a“.

Delegaciju Crne Gore čine potpredsjednik Skupštine Crne Gore i predsjednik grupe prijateljstva sa Velikom narodnom skupštinom Turske Genci Nimanbegu i poslanici Branka Tanasijević i Suad Numanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR