18 °

max 25 ° / min 14 °

Petak

29.05.

25° / 14°

Subota

30.05.

22° / 13°

Nedjelja

31.05.

20° / 14°

Ponedjeljak

01.06.

22° / 14°

Utorak

02.06.

24° / 14°

Srijeda

03.06.

24° / 14°

Četvrtak

04.06.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Husović: Uvjeren da ćemo iz ove krize izaći kao pobjednici

Politika

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Husović: Uvjeren da ćemo iz ove krize izaći kao pobjednici

Vlada Crne Gore je pokazala izuzetnu spremnost i odgovornost u borbi sa koronavirusom, kazao je predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović.

"Naše društvo se nalazi u teškom i izazovnom trenutku koji predstavlja opasnost po zdravlje i uopšte opstanak mnogih od nas.

Novi koronavirus (COVID-19) je prijetnja po najosjetljivije kategorije društva, naše majke i očeve, nane i djedove, našu djecu i unučad...

Vlada Crne Gore je pokazala izuzetnu spremnost i odgovornost u borbi sa ovim nevidljivim neprijateljem. Evidentni su napori koje ulaže da spriječi širenje pandemije i ublaži njene posljedice, pružajući svakom građaninu Crne Gore zdravstvenu, humanitarnu i konzulatnu zaštitu. Vlada Crne Gore se pobrinula da se svaki državljanin Crne Gore vrati bezbjedno u svoju domovinu, na čemu nam zavide državljani ekonomski razvijenijih država od naše", navodi se u saopštenju.

Institut za javno zdravlje i kompletan zdravstveni tim širom Crne Gore daju nemjerljiv doprinos i žrtvu u borbi koja predstoji, naveo je Husović.

"Izlažući sebe, naši prijatelji, zaposleni u zdravstvu, apotekama, vojsci, policiji, službi zaštite i spašavanja, komunalnoj službi, marketima, benzinskim pumpama, preduzećima za transport roba i na mnogim drugim pozicijima nesebično žrtvuju svoje zdravlje kako bi sačuvali naše zdravlje i opskrbili nas neophodnim potrepštinama.

Solidarnost naših privrednih subjekata i pojedinaca, koji su svojim donacijama borbu učinili lakšom i izvjesnijom, svjedoči o jedinstvu i slozi multietničke i multikonfesionalne Crne Gore.

Iz ove borbe Crna Gora će izači kao pobjednik ukoliko svaki pojedinac bude odgovoran i marljiv, prvenstveno prema svom životu, a onda i životima svojih najbližih.

Poštujući naredbe i uputstva nadležnih organa dajete svoj najbolji doprinos!

Želim da uputim riječi podrške našoj dijaspori koja se suočava sa virusom COVID-19 u većim razmjerama i težim okolnostima.

Uvjeren da ćemo iz ove krize izaći kao pobjednici, jači za nova iskustva, svjesni svojih kapaciteta i znanja, najsrdačnije vas selamim i pozdravljam i pozivam da ostanete u svojim domovima", zaključio je Husović.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR