23 °

max 36 ° / min 23 °

Utorak

11.08.

36° / 23°

Srijeda

12.08.

34° / 23°

Četvrtak

13.08.

34° / 23°

Petak

14.08.

33° / 23°

Subota

15.08.

32° / 23°

Nedjelja

16.08.

32° / 22°

Ponedjeljak

17.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP: Od DF-a se i Firer ogradio; Ne ližite tuđe šake, gospodo

Politika

Comments 1

Autor: Antena M

  • Viber

SDP: Od DF-a se i Firer ogradio; Ne ližite tuđe šake, gospodo

Socijaldemokratska partija (SDP) saopštila je da je Demokratski front "obuzela anticivilizacijska i duboka antihrišćanska mržnja prema bližnjem svom".

Iz SDP-a poručuju da se i Goran Davidović "Firer" nekadašnji lider Nacionalnog stroja, fašističke organizacije iz Srbije koja je zbog aktivnosti zabranjena "stidi" što je jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević postavio lažnu objavu na kojoj je prikazana sliku krvavog i povrijeđenog djeteta sa natpisom da je dijete namjerno povrijedila crnogorska policija.

"Provjeravajte što objavljujete, doveli ste me u nezgodan položaj", napisao je Goran Davidović-“Firer" jednom od lidera DF, poslije skandalozne objave u kojoj je Medojević prikazao sliku krvavog i povrijeđenog djeteta sa natpisom da je dijete namjerno povrijedila crnogorska policija.

''Za one koji ne znaju, Goran Davidović je nadimak “Firer” sam sebi dao jer je bio lider Nacionalnog stroja, fašističke organizacije iz Srbije koja je zbog aktivnosti zabranjena, a “Firer” osuđen i morao da bježi iz zemlje. E sad zamislite dokle je DF doveo sebe i svakog ko se ikad prevario da ih glasa, kad se Firer stidi od njih i pita "zašto ste ga lažima doveli u nezgodan položaj"?!", navodi se u saopštenju SDP-a.

''Dok se cijela država digla da spriječi štetu od koronavirusa, građani pokazuju neviđeni humanizam, a hiljade ljudi na prvoj liniji odbrane, da je DF-u "najpreče da unosite nemir među braćom i komšijama", dodali su.

"Pri tom se pozivajući na vjeru i crkvu, koja se sve češće i glasnije ograđuje od vašeg štetnog djelovanja. Mnogi među njima već i javno kažu "u Boga vas molim, nemojte nas više ovako podržavati". Ali vi ćete između crkve, Boga i građana Crne Gore svih vjera izabrati uvijek isto – političku manipulaciju i podvalu. A kako se bliže izbori, smatrate da samo zavađanjem i sukobljavanjem možete dobiti neki glas. Na vašu žalost, a na sreću nas, predstavnika građanske, multietničke i civilizovane Crne Gore građanima će ipak biti najbitnije da podrže one koji će im omogućiti da žive dobro od poštenog rada".

U SDP-u navode da je DF toliko "obuzela anticivilizacijska i duboka antihrišćanska mržnja prema bližnjem svom da vam je i Davidović zvani „Firer” rekao da ga sramotite svojim objavama". 

"Što je mnogo za Firera izgleda nije i za lidere DF-a. Koji se, a teško da može biti većeg svetogrđa, pozivaju na Petroviće, čiji je jedan od najvećih Sv. Petar Cetinjski, misleći baš na takve kao oni poručio:

“Ne budite tuđa metla i lopata
ne ližite tuđe šake
ne obijajte tuđe pragove
ne dajte se varati
ne dajte se kupovati
ne budite tuđa sreća
vrćite se sebi i svome”.

“Ne ližite tuđe šake”, gospodo iz DF-a", zaključili su iz SDP-a.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Nikac

Pod hitno Policija treba uhapsiti Medijevica I Milacica....samo visoke kazne zatvora moze sprijeciti destabilizaciju Crne Gore sve drugo vodi u nesagledive posledice U PAMET SE CRNA GORO dok nam ne bude kasno