10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Stranka bilježi trend rasta

Politika

Comments 4

SNP: Stranka bilježi trend rasta

Autor: Antena M

  • Viber

U skladu sa odlukama najviših partijskih organa, SNP nastavlja da ostvaruje ranije zacrtane ciljeve, saopšteno je iz te stranke.

"Tako je danas u Kolašinu održana sjednica opštinskog odbora SNP kojoj su prisustvovali predsjednik SNP Vladimir Joković, potpredsjednici Dragan Ivanović i Dragoslav Ščekić i sekretar Izvršnog odbora GO Dragan Vukić, dok je sjednicom predsjedavao predsjednik OO SNP Kolašin Zoran Kujović. Bilo je riječi o aktuelnoj društveno-političkoj situaciji u Crnoj Gori i određeni zadaci koji se tiču podizanja partijske infrastrukture u susret zakazanim izborima.

Na sjednici opštinskog odbora SNP ponovljena je spremnost SNP da i dalje bude otvorena za sastanak svih opozicionih partija i dogovor oko sinhronizovanog djelovanja opozicije kako bi se višegodišnja DPS hobotnica poslala u političku prošlost a građani Crne Gore posle duže vremena osjetili šta znači sloboda", navodi se u saopštenju.

S tim u vezi, kako dodaju, data je puna podrška Mitropoliji crnogosko-primorskoj kao stožeru naše duhovnosti i očuvanju svetinja.

"Takođe, konstatovano je da je Crna Gora počela da ustaje a tome svjedoče podrške ljekara, novinara, advokata, prosvjetnih radnika, novinara i ostalih u očuvanju vjere i pravoslavlja.

Opštinski odbor je osudio nedavna dešavanja u Budvi i prekomjernu upotrebu sile od strane policije u mnogim crnogorskim gradovima .

Konstatovano je da po svim zvaničnim i nezvaničnim anketama koje se rade za potrebe raznih činilaca, SNP bilježi trend rasta, što je jedan od osnovnih ciljeva naše partije. Naglašeno je, takođe, da ukoliko odlučimo da izađemo na izbore, moramo postići najbolji mogući rezultat jer nijedna nova vlast neće moći da se formira bez brenda zvanog SNP CG", zaključuju u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Šćepan

A broje li se Milić i Jonica?! Volimo te Crna Goro!

Đoko Orlandić

Jedina partija u Evrpoi koja u imenu ima pridjev "socijalistička", a koja ima crkvu "stožera duhovnosti". Još gore od toga, daje podršku okupatoru da "očuva svetinje". One koje su gradili naši preci a okupator 1918 oteo. Kvinsliška partija.