22 °

max 36 ° / min 23 °

Utorak

11.08.

36° / 23°

Srijeda

12.08.

34° / 23°

Četvrtak

13.08.

34° / 23°

Petak

14.08.

33° / 23°

Subota

15.08.

32° / 23°

Nedjelja

16.08.

32° / 22°

Ponedjeljak

17.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policijski kordon i danas na ulazu u Opštinu Budva

Izvor: RTV Budva

Politika

Comments 1

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski kordon i danas na ulazu u Opštinu Budva

Policijski kordon i danas je na ulazu u Opštinu Budva, a privatno obezbjeđenje angažovano je unutar objekta.

Smijenjenim predsjednicima Opštine i Skupštine Marku Careviću i Krstu Radoviću i jutros, kao i prethodnih dana, nije dozvoljen ulazak u zgradu i oni su vraćeni sa ulaza.

Radović je danas govorio o svom partijskom kolegi Draganu Krapoviću, odborniku Demokrata, kojeg tužilaštvo tereti da je šef organizovane kriminalne grupe koja je formirana početkom juna u Budvi sa ciljem izvršenja više krivičnih djela zloupotrebe službenog položaja i pozivanje na otpor.

"Kampanje DPS-a je počela jučerašnjim presom Specijalnog državnog tužilaštva jer se Hrapović stavlja na čelo neke OKG. Sve je to završeno u nekih 4-5 dana, vrlo ekspresno. Moram da podsjetim na petrovačko šetalište gdje su radovi sa 2,5 miliona došli na skoro 8,4 miliona. Taj predmet stoji punih deset godina u Specijalnom tužilaštvu", naveo je Radović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Zašto više pišete o ovim debilima iz " demokrata" i ostaloj bagri. Oni sad optužuju DPS za ono što su oni radili na očigled čitave CG. Mislile narod ćorav ne vidi šta oni rade u ime njihove nazovi "demokratije"pročitani ste odavno, vi ste najgora fela, znate šta će sve sad izaći na viđelo posle vaše vladavine!? Mnogo prljavštine, i vi da vodite državu, ni u ludilu!!!!