14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Socijalisti otvorili kancelariju u Podgorici

Politika

Comments 2

Socijalisti otvorili kancelariju u Podgorici

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • Viber

Socijalisti Crne Gore otvorili su kancelariju u Podgorici, ćime je, kako se navodi, nastavljeno jačanje organizacije partije i širenje stranačke infrastrukture širom Crne Gore.

Kancelarije Socijalista su ranije otvorene u Bijelom Polju, Pljevljima, Kotoru i Nikšiću.

Predsjednica Socijalista Snežana Jonica kazala je da je zadovoljna otvaranjem prostorija u Podgorici, i navela da Socijalisti i u Glavnom gradu pripremaju partijsku infrastrukturu za realizaciju svih zadataka koji ih očekuju u narednom periodu.

„Izbori koji su pred nama pružaju nam mogućnost da odlučimo kakav život za sebe i svoju djecu želimo, da odlučimo u kakvoj Crnoj Gori želimo da živimo“, navela je Jonica.

Ona je kazala da se nada da će izbori donijeti svijest da se svaki sukob može i mora riješiti razgovorom, „da će donijeti i izborni rezultat koji će vlast dati onima koji će loše zakone promijeniti, a dobre primijeniti jednako prema svima“.

„Vrijeme je da se, za promjenu, takmičimo u tome ko vrednije radi, a ne ko više ljenčari, ko zna posao, a ne ko ima više lažnih diploma, ko ima ideje, a ne ko više spletkari“, istakla je Jonica.

Navodi se da se kancelarija Socijalista nalazi u Ulici Drugog crnogorskog bataljona br. 2/3 i biće na usluzi građanima svakog radnog dana.

"A osim mogućnosti učlanjenja u stranku, građani će moći i da daju potpise podrške za izbore", dodaje se u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

58SINDON

PITAM JESU LI SOCIJALISTI ZA CRNU GORU I CRNOGORSKU PRAVOSLAVNU? NIJESU NISTA REKLI.

štrbina

Crnu Goru je država kakvu su je bez iđe ikoga svojom pogibijom stvorili Crnogorci.To niko ne može mojenjat.A ko se u nju rađao i primio njeno državljanstvo dužnost im je da se trude da je čine bogatijom i da u njoj svaki stanovnik ima ista prava i iste uslove i pristojan živjet za buduća pokoljenja