18 °

max 21 ° / min 8 °

Subota

31.10.

21° / 8°

Nedjelja

01.11.

21° / 9°

Ponedjeljak

02.11.

20° / 8°

Utorak

03.11.

21° / 10°

Srijeda

04.11.

21° / 10°

Četvrtak

05.11.

22° / 11°

Petak

06.11.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SD: Ostajemo najjača partija u Plavu, funkcioneri da podnesu ostavke

Politika

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

SD: Ostajemo najjača partija u Plavu, funkcioneri da podnesu ostavke

Socijaldemokrate Plava, nakon napuštanja jednog broja lokalnih funkcionera, nastavljaju sa redovnim izbornim aktivnostima, ostaju najjača partija u Plavu, jer ogromna većina članstva i 9 od 10 odbornika u lokalnom parlamentu snažno podržava dosadašnju politiku i daju punu podršku poslaničkoj listi Socijaldemokrata Crne Gore koja je jednoglasno utvrđena na organima Partije, saopšteno je iz SD-a.

"Socijaldemokrate Crne Gore su partija u koju ljudi ulaze i izlaze iz ličnih uvjerenja, zbog čega ne želimo da ulazimo u motive jednog broja lokalnih funkcionera koji su napustili partiju. Svima njima se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji i želimo im sve najbolje u budućem radu, ma u kojoj partiji bili.

Socijaldemokrate Plava i nakon njihovog odlaska ostaju najjača partija u opštini, jer ogromna većina naših podržavalaca, od 1538 koliko ih imamo u Plavu, i 9 od 10 odbornika u lokalnom parlamentu, snažno podržavaju našu dosadašnju politiku, cijene rezultate koji su postignuti u prethodne dvije godine, ali i daju punu podršku listi kandidata za poslanike na predstojećim parlamentarnim izborima, koja je inače jednoglasno utvrđena na organima partije.

Zahvaljujući takvom opredjeljenju i nepodijeljnoj podršci u Plavu koju uživa odbor SD-a u tom gradu, ali i duplo boljem rezultatu u odnosu na prethodne parlamentarne izbore koji SD očekuje, predstavnici Socijaldemokrata Plava će izvjesno imati i člana Vlade ali i poslanika u budućem sazivu Skupštine Crne Gore", piše u saopštenju.

Ova situacija, kako su naveli, samo doprinosi jačanju posvećenosti svih istinskih socijaldemokrata u Plavu i njihovoj još snažnijoj motivaciji da nastavljaju "da daju nemjerljiv doprinos intenzivnom razvoju opštine, čega su Plavljanke i Plavljani svjesni, jer se svi mi u Plavu jako dobro znamo, i znamo ko je i koliko zaslužan za uspjehe koji su nas prethodne dvije godine karakterisali."

"Socijaldemokrate Plava će narednih dana izabrati novo rukovodstvo odbora i nastaviće još snažnije, motivisanije, složnije i odlučnije da rade na jačanju partijske infrastrukture, zahvaljujući čemu će brojem glasova koji u Plavu očekujemo dati snažnu podršku duplo boljem rezultatu koji će SD izvjesno ostvariti na parlamentarnim izborima. Uostalom, Plav je uvijek bio i biće prijestonica socijaldemokratije.

Na kraju, pozivamo lokalne funkcionere koji su napustili partiju, da ostanu principijelni, časni i pošteni, i da podnesu ostavke na sve fukcije na koje su izabrani, jer su ih, u konačnom, zahvaljujući partiji i dobili", piše u saopštenju.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR