10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radulović: U Dragalj polju stvaramo uslove za razvoj agroeko turizma

Politika

Tag Video
Comments 0

Radulović: U Dragalj polju stvaramo uslove za razvoj agroeko turizma

Autor: Antena M

  • Viber

Iskoristićemo evropske fondove i saradnju privatnog i javnog sektora da postavimo nove temelje kotorske privred, najavila je Nađa Radulović, kandidatkinja za odbornicu liste „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“, dodajuću da budućnost pripada vizionarima koji kotorsku privredu vide bogatom i raznovrsnom.

Ona je naglasila da u ovom nepredvidljivom zdravstvenom i ekonomskom trenutku treba pronalaziti održive načine da se obezbijedi blagostanje za sadašnje i buduće generacije, pravilnim prostornim planiranjem i upravljanjem svim prirodno izdvojenim cjelinama Kotora, saopšteno je iz kotorskog DPS-a.

„Grbalj, sa svojim plodnim zemljištem, dom je vrijednih ljudi, zaljubljenih u domaći proizvod koji im zemlja daje, a Krivošije pod Orjenom su dom hrabrih i kršnih, kakvo im je i tlo. Upravo u Dragalj polju, oivičenom Krivošijama, stvorićemo uslove za razvoj agroeko turizma. Dvadeset domaćinstava, uvezanih u koncept difuznog hotela, ponudiće smještajne kapacitete i domaće proizvode, kako svježe, tako i prerađene, u saradnji sa malim proizvođačima domaćih proizvoda iz Grblja“, rekla je Radulović i dodala da će sakupljanjem kišnice u podzemnim rezervoarima biti obezbijeđeno navodnjavanje.

„Ukrstićemo puteve vina i masline, da turistima koje već privlači kotorska istorija, ponudimo dodatnu vrijednost, Kotoranima nova radna mjesta i bolji životni standard“, zaključila je Radulović, predstavljajući program liste „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR