15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Ko naruši nacionalne interese CG ne može biti naš partner

Politika

Tag Video
Comments 32

Abazović: Ko naruši nacionalne interese CG ne može biti naš partner

Autor: Antena M

  • Viber

Lider koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović gostujući na FACE TV kaže da je promjena koja se dogodila u Crnoj Gori šok za sve ali da je ubijeđen da je 85 odsto građana lojalno i privrženo državi.

Navodi da ga nije strah te da je imao sastanak u ANB-u.

"Bez obzira što mislim da je policija ogrezla u korupciji zaista mislim da tamo ima časnih ljudi. Najopasnija su ovdje dva klana koja su međunarodno poznata i koji su nažalost naš najveći brend, to su škaljarski i kavački klan", kazao je on ne želeći da odgovori ko mu je prijetio.

Kaže da još se ne zna da li će Zdravko Krivokapić biti premijer.

"Cilj da u vladi nemamo ljude koji će da izazivaju negativne emocije. Ako bude odstupanja od nečega što su naši temeljni principi mi ćemo morati da zauzemo neku novu poziciju. Ne mogu da tvrdim da smo se oko svih stvari dogovorili. Naša vlada traži podršku međunarodne zajednice, mi se oko toga sjekiramo najviše u ovom trenutku. Doći ćemo i do personalnih rješenja. Nama je bilo najvažnije da nema pomjeranja od nacionalnih interesa Crne Gore, i to je glavni temeljni princip. Svako ko taj princip želi da naruši ne može biti naš partner", navodi Abazović dodajući da bi bili spremni i da istupe ukoliko se taj princip prekrši.

Abazović kaže da je DPS involvirao SPC u politički proces Zakonom o slobodi vjeroispovijesti.

Komentari (32)

POŠALJI KOMENTAR

Snjeg

@Vjera Evo se pokazao u bd.Podrzao je sve sto nije normalno za jednu gradjansku partiju.Pocev od proslave sramne 1918 pa nadalje.I sad treba da mu vjerujem.

Jelena

Dritane , pa zar mislis da cemo mi crnogorci ,trpjeti vase frustracije, profasisticke namjere,prema nama koji svim bićem volimo svoju državu, do zadnjeg Crnogorca ćemo braniti što je naše, to je Crna Gora, tebi i tvojim ljuboruku, niste dostojni da živite u njoj.