15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Ko naruši nacionalne interese CG ne može biti naš partner

Autor: Antena M

  • viber

Ocete li mu vjerovat ?

1) 2017 intervju za in4s.net : "Srbi su ugrozeni u Crnoj Gori" 2) URA nije glasala za ulazak CG u NATO 3) URA je autor sramotnog rjecnika sa Drazom kao primjerom antifasiste 4) URA je saradnik DF-a u zadnjih 5 godina, tvrdeci da oni imaju demokratski kapacitet

Ctrl

@Ocete li mu vjerovat ?Ne.Nijesam bas ljubitelj sarenih laza,ko voli nek izvoli,i prijatno mu bilo.

Perfidno

Kljucno: Sta su za njega nacionalni interesi CG ? Ima na desetine odgovora. Ako ne kaze precizno ko da nije ni rekao. Meni se cini da nam je vec jasno obzirom ko su mu saveznici.

Perica

E moj Abazovicu kako ce da te sutnu na kraj ni sam nisi svjestan.... Trazices ti da ti pomogne daj koga bi da srusis!!!

Ne budite naivni

@Perica Mislim da nisi u pravu. On je dio njih. Razmisli malo. Njegova uloga i jeste da maskarama privuce suverenisticke glasove.

@@@@

@Ne budite naivni On nije dio njih.Ne mislis valjda da cetnici vole Dritana nego ga samo koriste a on nije svjestan koliko je blizu da im je apsolutno bespotreban i onda ce osjetiti ljubav prema "SIPCIMA".Pljuvat ce i po njemu i po URI.

Đorđe

@@@@@ Tačno tako. To se sad vidi u Budvi đe ne mogu ni da prismrde.

O covjeculjku

On je potpuno opsjednut osvetom Djukanovicu. Ni za sto drugo ga nije briga. Pokazuje svoj sitan balkanski karakter koje maske ne mogu sakriti. Sve sto velikosrpska strana pozeli ispunice im. On je njihov dio, insluzio je kao mamac za dio suverenistickih glasova

haker

Najbolje ti je da ne ulazis u savez sa cetnicima, jer crni sine, neces nista uraditi, a izgubio si biracko tijelo za sva vremena... DF i Demokrate su najvece izdajice nacionalisticki ideja

Abazovani

Ti si ih već narušio, ideš u koaliciji sa takvima a i glasaćeš za ukidanje evropskog i nacionalnog zakona od najvišeg značaja posle referenduma. Time si ti, kao Albanac ugrađen kao jedan od okupatora i najvećih izdajnika i agresora na Crnu Goru i njenu državnost i identitet. A to ćeš platit.

Malom osvetniku

Gospodine Abazovicu,iza Mila je suverenost CG, clanstvo u Nato, lidersko mjesto CG u pristupu EU, nekoliko kapitalnih projekata na primorju... Iako je imao promasaja, pitam vas kako se vi mozete poredit s njim? Sta je iza vas? Vas domet je plemenska osveta i sa propratnim infantilnim gicanjem.

Vjera

@Malom osvetniku on sad dolazi na vlast i dozvolite da se pokaze..

Ctrl

@Vjera On se vec pokazao.Posluzio je za to sto je posluzio,sad ce se njegovi koalicioni partneri i ljudi koji stoje iza njega pitati se a i pokazivati se,i oni ce bit i formalna,a i sustunska vlast.Ko ima oci moze to vidjeti,ali cini mi se da ima i onih koji zasmure ocima da ne bi vidjeli ono sto je

Snjeg

@Vjera Evo se pokazao u bd.Podrzao je sve sto nije normalno za jednu gradjansku partiju.Pocev od proslave sramne 1918 pa nadalje.I sad treba da mu vjerujem.