12 °

max 17 ° / min 11 °

Nedjelja

25.10.

17° / 11°

Ponedjeljak

26.10.

20° / 11°

Utorak

27.10.

20° / 12°

Srijeda

28.10.

21° / 12°

Četvrtak

29.10.

21° / 10°

Petak

30.10.

20° / 10°

Subota

31.10.

21° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Hor Đedovih dječaka

Politika

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

DPS: Hor Đedovih dječaka

Nakon intervjua predsjednika Đukanovića bosanskom Face TV javila se čitava grupa Amfilohijevih ili kako oni vole da mu tepaju Đedovih, “horskih dječaka”, poručuju iz DPS-a.

"Tako su se u glas, jedinstveno i nevaspitano oglasali Raković, Abazović, Vučurović, Medojević, Backović.... Vučurovića i Medojevića razumijemo u potpunosti - nakon što im je od strane specijalnih medijskih savjetnika koalicije “Za budućnost Crne Gore” zabranjeno oglašavanje, jer svaki put kada bi se pojavilo njihovo ime, rejting bi drastično padao - svaka prilika da se oglase u javnosti im je sada dragocjena. Pogotovo što je borba za funkcije u toku, mada je sva prilika da ni jedan ni drugi nijesu po volji kreatorima nove vlade: Miodragu Peroviću i Željku Ivanoviću. Tako će Vučuroviću Uprava policije i Medojeviću Agencija za nacionalnu bezbjednost ostati nedosanjani san", navode u saopštenju.

Sa druge strane, dodaju, Dritan Abazović pominje kako tobož, trpi strašne prijetnje od kriminalnih klanova.

"Moguće iz kriminalnog klana “Budvanska” koji je na vlasti u toj opštini, čiji su članovi postali ugledni građani, pa su sada odbornici, opštinski funkcioneri, poslanici u Skupštini ili jednostavno iz prvih redova prate skupove svojih favorita (na slici Marko Ljubiša Kan, poznati član ove grupe, na skupu Demokratske Crne Gore). Isti ti su iz budvanske vlasti škartirali URA budući da im više nije potrebna za dalje vršenje nacional-šovinističkih pirova po Opštini Budva. Takva sudbina, kada bi okolnosti dozvoljavale, bi URU sačekala i na državnom nivou.

Ostala dvojica nijesu vrijedna pomena. Sorajin pop Backović i estradni istoričar Aleksandar Raković samo nastavljaju da se valjaju u blatu sopstvenog besčašća trkajući se ko će veće breme sramote da natovari na svoja leđa", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR