6 °

max 6 ° / min -2 °

Ponedjeljak

18.01.

6° / -2°

Utorak

19.01.

6° / -1°

Srijeda

20.01.

7° / 2°

Četvrtak

21.01.

10° / 6°

Petak

22.01.

12° / 10°

Subota

23.01.

11° / 10°

Nedjelja

24.01.

10° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Budva: Bogougodni podizvođač Carević nezakoniti je predsjednik Opštine

Politika

Comments 1

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

DPS Budva: Bogougodni podizvođač Carević nezakoniti je predsjednik Opštine

Marko Carević je nezakoniti predsjednik Opštine Budva, koji je na tu funkciju izabran suprotno Zakonu o lokalnoj samoupravi, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a Budva.


"Međutim, nakon serije protivzakonitih rješenja o poništenju imenovanja za politički nepodobne koja je potpisao, svima je jasno da je krenuo u obračun sa svima koji se ne krste spram njegovih kamiona i miliona. Da je pored sebe imao iole znavenog pravnika, znao bi koliko grubo i bahato krši zakon, od njegovog nezakonitog postavljanja do pravnih zakuski u stilu "tamo daleko"" poručeno je  iz budvanskog DPS-a.

Gledajući popis Carevićevih nepočinstava, kako su dodali, sigurno da par nezakonitih razrješenja predstavljaju tek kap u moru njegovog nezakonitog djelovanja.

"Jasno je da se radi o osvetoljubivom čovjeku, punom bijesa, srdžbe, i opijenim trenutnim prividom moći. Već poodavno jasno je da bogougodni podizvođač moli boga jedino da ga ne uhvate u njegovim poslovnim malverzacijama. Zaključujemo da je demonizacija u potpunosti uspjela i da je podizvođač pokazao svoje pravo lice, na koje smo sve vrijeme ukazivali", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Kosmopolita

A zašto vi ne podnesete prijavu kod nadležnih organa za sve što je urađeno protivno zakonskim normama?? Zašto se sve vaše optužbe završavaju na verbalnom nivou, a imate osnova da pred nadležnim organima dokažete sva kršenja zakona koja se trenutno sprovode u Budvi?? Uradite nešto konkretno...