11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Nikakvi vojni poligoni i vježbe nijesu potrebni na Sinjajevini

Izvor: URA

Politika

Tag Video
Comments 16

Abazović: Nikakvi vojni poligoni i vježbe nijesu potrebni na Sinjajevini

Autor: Antena M

  • Viber

- Tužno je i žalosno da i nakon promjena u Crnoj Gori moramo da branimo naša prirodna dobra, a ovo je jedan od najvećih pašnjaka u Evropi, i takav treb da ostane, poručio je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović na Sinjajevini. 

Poručio je da "će posao biti završen u korist građana" i da "nikakvi vojni poligoni i vježbe nijesu potrebni na Sinjajevini". 

"Građani Crne Gore će braniti Crnu Goru na svakom mjestu i pozivam Vojsku i vojnike da se pridruže tome zato što su to njihova ustavna ovlašćenja", rekao je on. 

Ministra odbrane Predraga Boškovića pozvao je "da ne provocira ljude i da ih ne drži na hladnoći, te da otkaže sve aktivnosti". 

"Budućem ministru savjetujem da dobro prečešlja sve papire za ovaj projekat. U ime nove većine, ne brinite, mi Crnu Goru vidimo kao ekološku državu", poručio je Abazović.

Ministar Bošković je poručio da nema bojazni da će vojne vježbe koje bi trebalo tokom iduće sedmice da budu izvedene na prostoru Sinjajevine, ugroziti životnu sredinu, te da je riječ o politikantskim i neutemeljenim tvrdnjama.

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Kupite mu malo brava, pa neka i ostane tu đe muje mjesto, neka se ne vrće u civilizaciju.

Duka

Doticni je potrosna roba. Vjerovatno je toga svjestan, samo sebi pokusava da malo produzi rok. Dzaba mu je Srbi ce ga prvom prilikom zamjeniti nekim svojim. Crna Gora ce pretrpjeti velike i mozda nepopravljive stete zahvaljujuci ovoj njegovoj nesretnoj pojavi.