8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Nikakvi vojni poligoni i vježbe nijesu potrebni na Sinjajevini

Autor: Antena M

  • viber

nenad_mne

Reci, Abazoviću, gdje da Vojska CG vježba? Možda bi bolje bilo da Srbiji plaćamo poligona na Pešteru? Gle čuda naseljenost Peštera je daleko veća od Sinjajevine i svi se bave stočarstvom, a ovce ne crkavaju od daleko većega korišćenja eksplozivnih sredstava! Možda misliš da Vojska vježba igrice ...?

Danilo sa Cetinja

Ooo Malisove.Viđu nešto.Umjesto što držiš govor ovoj grupici ljudi,uputi hitan demarš u NATO sjedište u Brisel i postavi tamo pitanje.Baš me interesuje šta će odgovoriti.

MNE BR

Dritan je komandant Nato - a za CG

Naroz

Ko se iole razumije u vojsku, ko je silom prilika morao da služi vojni rok, zna da je Bjelasica idealan lokalitet za vojni poligon, u CG bi u obzir mogao doći i jedan dio opštine Pljevlja, ali on je previše gusto naseljen. Ili ovo, ili ništa. Inače su obim i dinamika vježbi u skladu sa NATO preporuk

Aurelije

A ovi u srbiju sto izdemolirase prirodu raketama to vi ne smeta jel? Đe ste da osudite SRBI?

HNovi

Tako je Dritane, zastitute i pasnjake i rijeke pa pravac u 19 vjek da po katuna cuvamo ovce za zelene Njemce.Sta ce nam vojska kad imamo Srbiju da nas cuva, sta ce nam univerzitet kad imamo Beograd, sta ce nam skole kad imamo crkve a i sta ce stocarima obrazovanje? Usteda i prosperitet!

ukidanje vojske

To bi srbočetnik Abaz, kako ga nazivaju beograd, mediji. Kako je krenuo Avazović če biti veći Srbin od Df-a ajatolaha Amfija El Sadra od Srbistana

Mrkoje

U doba SFRJ niko nikada od mejštana, stočara ili građana nije postavljao pitanje u vezi lokacije poligona za vježbanje vojske. Radovče je bio poligon za artiljerijska i druga gađanja, stoke je na pašnjacima bilo neuporedivo više, samim tim i stočara, niko nije pravio probleme, a sad...?

štrbina

Izgleda da si ti Abazoviću i tvoje vođe Srbi otrcana srpstva Srbije zamislili da je ovo 1918 da se junačite na nas Crnogorace i igrate se 'velikim skupštinama'.Nijesmo danas u ranama,gladni i po zatvorima i ne čamimo ka islra u kamen.Dovoljno je malčice više da se očešete o Crnoj Gori i izgorite

Kl

Abazovicu,Crnoj Gori nijesu potrebni četnici posle 75 godina.Bori se ti protiv njih ,Mandića i Krivokapica,Sinjavinu neće niko ponijeti !

58SINDON

@Kl I Cetnici se trebaju bit tjerani iz Crnu Goru u Srbiju. Pitam se zasto nasi Crnogorci se trebaju ici da se propagiraju na Sinjavinu kao CRNOGORCI. Srbijanci i cetnici su isli uvjek na Sinjavinu protiv nato ili crnogorsku vojsku.

Oki_doki

Je li moguće da je slagao i za NATO? Jedino mu za to vjerovah... Ne znam što se ne samoanektiraju pa da se ne mučimo više, nego da se lijepo postavimo kako treba i gdje treba. Kakav prevarant!

poligon

Vojska mora imati poligon za trening i obuku. Pitam Abazovića i druge gdje oni predlažu da bude taj poligon ako nije na Sinjajevini.

Duka

Doticni je potrosna roba. Vjerovatno je toga svjestan, samo sebi pokusava da malo produzi rok. Dzaba mu je Srbi ce ga prvom prilikom zamjeniti nekim svojim. Crna Gora ce pretrpjeti velike i mozda nepopravljive stete zahvaljujuci ovoj njegovoj nesretnoj pojavi.