8 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić i Mihailović: Podrška Skupštine civilnom sektoru od ključnog značaja

Politika

Tag Video
Comments 0

Bečić i Mihailović: Podrška Skupštine civilnom sektoru od ključnog značaja

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić sastao se sa izvršnom direktoricom Udruženja „Roditelji“, Kristinom Mihailović i koordinatorkom programa Lepom Žunjić.

Novi model obrazovanja koji je uslijedio kao posljedica situacije sa virusom Covid-19, bio je neposredan povod susreta predsjednika sa predstavnicama Udruženja. Tokom sastanka, Bečić je iskazao zadovoljstvo brojnim aktivnostima Udruženja, koje imaju značajan uticaj na unapređenje položaja roditelja i djece u društvenoj zajednici.

Predstavnice Udruženja upoznale su predsjednika Bečića sa aktivnostima organizacije i izrazile otvorenost da kroz buduće inicijative sarađuju sa Parlamentom.

Bečić se osvrnuo na predstojeći rad Skupštine, sa akcentom na planirane aktivnosti 27. saziva uz očekivanje da će nadležna skupštinska radna tijela, uz aktivno učešće predstavnika civilnog sektora, doprinositi razmatranju i rješavanju pitanja od društvenog značaja.

Sagovornici su se saglasili da je podrška Skupštine od ključnog značaja kako bi brojna pitanja i inicijative od strane civilnog sektora bila adekvatno prepoznata.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR