9 °

max 14 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medijski tim Krivokapića: Novi izbori nijesu mogućnost

Politika

Comments 5

Medijski tim Krivokapića: Novi izbori nijesu mogućnost

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Iz medijskog tima mandatara Zdravka Krivokapića reagovali su na jučerašnji tekst portala Nova.rs rekavši da Krivokapić ni u jednom trenutku nije nagovještavao nove izbore kao mogućnost.

Kako ističu ne postoji nimalo sumnje da će pregovori dovesti do onog što su građani čekali proteklih 30 godina – formiranje prve demokratske vlade Crne Gore.

“Navodi u tekstu koji se juče pojavio na portalu Nova.rs nijesu mogli da poteknu iz ”kabineta mandatara”, jer takav kabinet ni u formalnom, a ni u suštinskom smislu ne postoji. Takođe, nisu mogli da poteknu ni iz najbližeg okruženja mandatara, jer se radi o konstrukcijama koje u ključnim stavkama ne odgovaraju činjenicama i trenutnom stanju pregovora. Izvor ne može biti bilo ko iz pregovaračkog tima profesora Кrivokapića, već se radi o proizvoljnim i vrlo zlonamjernim konstrukcijama smišljenim da se ostvare nečiji politički ciljevi”, navodi se u reagovanju.


Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

@HN Kako ne bi bio zamišljen, LJUBORUKU JE 60 i kusur godina, a mora slušati ĐEDA, uh,uh, uh. Ima poslovica "STARI KER SE NE UĆI NOVIM TRIKOVIMA". Možeš mislit kako je to LJUBORUKU složeno, BITI POSLUŠAN, a uša u SEDMU DECENIJU. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA

Vjera

Jos bolje bi prosli na novim izborima. Cvrc

Antifasita

Kako vas nije sramota da pricate o "demokratskoj"vladi?! Pravit ce te srpsko-crkvenu vladu,vladu gdje prvo popovi o svemu odlucuju a vi kao njihovi sluzbenici u djelo sprovodite.