6 °

max 5 ° / min -2 °

Ponedjeljak

18.01.

5° / -2°

Utorak

19.01.

6° / -1°

Srijeda

20.01.

7° / 2°

Četvrtak

21.01.

10° / 6°

Petak

22.01.

12° / 10°

Subota

23.01.

11° / 10°

Nedjelja

24.01.

10° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: Nezavisna CG Slavka Perovića i crnogorsko-srpsko pomirenje DF-a jedine velike ideje

Politika

Comments 7

Autor: Antena M

  • Viber

Medojević: Nezavisna CG Slavka Perovića i crnogorsko-srpsko pomirenje DF-a jedine velike ideje

Lider Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević kazao je da su u novijoj crnogorskoj istoriji postojale samo dvije velike ideje - Slavka Perovića o nezavisnoj Crnoj Gori i Demokratskog fronta DF o crnogorsko-srpskom pomirenju.

On je na Fejsbuk profilu, uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa liderima DF-a Milanom Kneževićem i Andrijom Mandićem, napisao da će iza njih trojice ostati velika ideja.

"Iza nas trojice će ostati velika ideja - DF crnogorsko-sprkog pomirenja i demontaže komunističko-mafijaškog sistema! Malo li je", poručio je Medojević.

Na komentar jednog od Fejsbuk korisnika da su Medojević, Knežević i Mandić ušli u istoriju, lider PzP-a odgovara da je to tačno.

"U novijoj istoriji postojale su samo dvije velike ideje - Slavka Perovića o nezavisnoj Crnoj Gori i DF-a o crnogorsko-srpskom pomirenju i demontaži komunističko-mafijaškog režima", odgovorio je Medojević.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Johnny

Tvoje CG-srpsko pomirenje je da Crnogorci prihvate srpski svijet. Medutim, Niksic je bio turska tvrdjva koju Crnogorska vojska oslobodi i pozva sve suznje da uljegnu i zive slobodno pod njenom zastitiom. Da ne govorimo o Grblju dje bila solana Crnojevica. Zato CG moze bit samo Crnogorski svijet.

bajke o Slavku

Da je, kako pričate Slavko rodoljub, javio bi se. I on je bio sa narodnom slogom, i ovim srp. štabom.

ćuti Slavko ????

Kad mu je Crna Gora na koljenima, zašto ćuti ??? Sladi li se Slavko, pao je Milo. I Slavku je fotelja najvažnija. Da mu je važna Crna Gora javio bi se.