21 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Đukanović ne dozvoljava mirnu tranziciju vlasti u Crnoj Gori

Izvor: Twitter

Politika

Comments 22

Krivokapić: Đukanović ne dozvoljava mirnu tranziciju vlasti u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • Viber

Odluka predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da vrati nekoliko zakona koji su usvojeni na sjednici Skupštine 29. decembra, na ponovno odlučivanje, najbolje pokazuje kako proces kohabitacije funkcioniše u praksi, poručuje premijer Zdravko Krivokapić. 

"Đukanović ne dozvoljava mirnu tranziciju vlasti u Crnoj Gori i nastavlja u višegodišnjem maniru da CG tretira kao svoj feud.

Osim što krši Ustav, zakone ove zemlje, Đukanović se igra građanima, njihovom imovinom i pravima koja proističu iz Ustava.

Udarom na bankarski sektor i male privrednike predsjednik Crne Gore nam poručuje da ga nije briga za državu ukoliko neće biti njen vlasnik", napisao je Krivokapić na Tviteru. 

Komentari (22)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

Ne trubi bez veze. Djukanović vam je mirno predao vlast i na tome mu je čestitala cijela Evropa. Vi naučite što je Ustav i što piše u njemu. Za vaše neznanje ne krivite Djukanovića, nego radite po zakonu. A vidimo ko se igra sa gradjanima, Rukoljube.

BMX

Covjek koji je vjerski fanatik, koji se euforično baca na pod u crkvi, koji prica o pomjeranje brda i planina “snagom vjere” – treba da nas ubjedi da sledi Ustav, zakone i pravila jedne evropske, gradjanske i drzave zasnovane na idealu moderne zapadne civilizacije i svih njenih vrijednosti ?!

Rob Roy

"Džaba ste krečili!" (u po noći - poslije ponoći...) kršeći nekoliko zakona... kada narod Crne Gore "spava"... "mučki" - ka' Podgorička Skupština 1918.